- 16 Kasım 2012
- 6.357
- 981
- 398
- 37
- Konu Sahibi pambukmelek8788
googleye oriflame 13181 yaz çıkıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sürekli kuru kalsa sorun olmucak zatende yani gün içinde özellikle kış günü akıntım çok olabiliyor bu yüzdende pet felan koyunca bazen koku olabiliyor su sabunda dediğiz gibi tmiz yapyor ama kaşıntı olmaya baslıyor birde idrar yolu ilthbı vardı bende çocukluktan gelen bu yüzden herşeyide kullanamıyorum doktor sabunda kullanma demişti o yüzden :)
Rica ederim canım bende takıntılıyım bu konuda koku falan olmasa da temizlenmiyormuş gibi geliyor heptmm canımm teşkkür ederiiimm alıp onuda deneyim bir bayan eczane bulursam eczaneyede sorarım
canım bendede idrar yolu iltihabı var yıllllaaarrrdır geçmedi gitti akıntım oluyor kışın özellikle artıyor arada bir koku yapıyor maalesef ama iç çamaşırı değişikliği yada günlük ped kullanımı çözüyor hijyeni. bende temizlerken kokusuna özellikle dikkat ederek oriflame ın ürününü kullanıyorum :) bak dur resim ekleyeyim sana daha rahat görmüş olursun :) üstelik bu ay indirimde :) Eki Görüntüle 588940 Eki Görüntüle 588941
bunları kullanabilirsin tatlım biri yatıştırıcı temizleme jeli. bunu günlük olarak yada banyodan banyoya kullana bilirisn. hem kaşınmayı önler hem kokuyu üstelik çok ta güzel alerji falanda yapmaz ki ben çok hassasımdır o konuda :) jinekolojik olarak testlerden geçmiş sağlık bakanlığı onaylı olarak satılıyor :) yanındaki tüp şeklinde olanda nemlendirici krem hem kuru tutmaya hemde daha ferah daha iyi hissetmene yardımcı oluyor. ben bu ürünleri kullanmaya başladım başlayalı günlük ped kullanmıyorum. spreyler banada saçma geliyor kullanmadım denemedim deneyenler varsa yorum yazsınlar bi görelim nedir ne değildir merak ettim :)
canımm baktım bunlara ama çeşitleri var yani kutu renkleri felan farklı bunlar kokusuylamı ilgili içeriğylemi ilgili :) ferhalatıcı , yumusak, yatıştıırııcı olarak 3 e ayrılıo temizleme jeleri :) bunların farklılıkları hakkında bilgin varmı:) krem zatn 1 tane tek çeşit:) oda yatıştırıcı
canım ben yatıştırıcıyı tercih ediyorum çünkü hassas bölge ve bende daha fzala hassasiyet var. birde ağda yaptırırken daha az acı veriyor onu fark ediyorum şimdilerde
kokusu da içeriğide farklı neden dersen hepsinin işlevi farklı kimisi ferahlık veriyor kimisi yumuşatıyor. eğer temizlik için jilet kullanıyorsan yumuşatıcı kullan tatlım :) ama ağda yada krem kullanıyorsan yatıştırıcı tavsiyemdir eğer ooohhh rahat olsun diyorsan ferah kullan
hahaha çOk tatLısınnn malesef jilet kullanıyorum ağdayı 2 3 ayda bir deneyim diyorum anaaamm yer gök inlio 1 tanecik tüğ çeksem bile yumuşatıcı alıyım ben ozaman umarım kokusuda güseldir :))))
yumusak temizleme jelini alsak yetmezmi yatıştırıcı krem ne için ? birde bunları nasıl kullanıyoruz tam ayıptır sorması neresine sürücez sürdükten sonra yıkıcazmı kalıcakmı
ahhh ahh bende öyle diyordumda sonunda eczanelerde satılan bir ilaç var uyuşturucu etkisi var ondan sıkıp 5 6 dk bekliyoruz sonrada işleme geçiyor ama yinede acı var tabiki ben temizleyiciyi banyo esnasında kullanıyorum canım liflenir gibi yani. diğer kremide banyodan çıkınca kurulanıp sürüyorum. eminim etkisini göreceksin :)
hemen alıyorum ozaman kokusu varmı peki bunun kokusuzmu :9)
kokusu var ben beğeniyorum ama öyle çok çok belirgin birşey değil yani :)