• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özel bölgemiz:)

pambukmelek8788

:) seeen Seeeennn sadece
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
3.986
7
46
Ankara
kızlar özel bölgenizii neyle temizliorsunuz:) evet temizlik ayrı sabunu suyu yıkaması mis gibi ama :) böyle haniii daha güzel kokutacak hemde temiizlyecek ürünler varmı:):21::21:

kızlar özel bölgenizii neyle temizliorsunuz:) evet temizlik ayrı sabunu suyu yıkaması mis gibi ama :) böyle haniii daha güzel kokutacak hemde temiizlyecek ürünler varmı:):21::21:

canım bence en iyisi su sabun en azından sabunlasanda suyla iyice durulandığında kimyasal kalmıyor. diğer ürünlerin içlerinde bir sürü kimyasallar var :17:

canım bence en iyisi su sabun en azından sabunlasanda suyla iyice durulandığında kimyasal kalmıyor. diğer ürünlerin içlerinde bir sürü kimyasallar var :17:

:) öylemiii nebiliyim merak ettiim düğünde yaklaşıor yaa iiyice merağm arttı böyle şeylere :) su sabun dşında baya birşyler kullanıyoruz sadece sabunla temizlik olurmu felan yorumları vardı nette merak ettim:) :21:

:) öylemiii nebiliyim merak ettiim düğünde yaklaşıor yaa iiyice merağm arttı böyle şeylere :) su sabun dşında baya birşyler kullanıyoruz sadece sabunla temizlik olurmu felan yorumları vardı nette merak ettim:) :21:

canım zaten kendini temiz yutarsan inan hiç koku olmuyor çamaşırını sık sık değiştir. zaten tüy olmadı özel bölgende iç koku olmaz. çok kafana takıyorsan vucuduna kokulu özel vucut kremleri var onlardan sür bacaklarına özellikle :4:

canım zaten kendini temiz yutarsan inan hiç koku olmuyor çamaşırını sık sık değiştir. zaten tüy olmadı özel bölgende iç koku olmaz. çok kafana takıyorsan vucuduna kokulu özel vucut kremleri var onlardan sür bacaklarına özellikle :4:

hım evet öyle şeylerde olabilir :)) pek koku olmuyor ama kışın akıntılar olunca bide regl dönemnde ara ara kokuo gibi gelio bana rahatsız oluyorum birde böylee arkdaslarımda kokanlar var Aman allahımm insan o kokuyu alınca bendemi böleyimkii dior :)))):21:

pH değeri özel bölge ile uyumlu olmadığından bir çok sabun mantar riskini arttırır aslında :40: beyaz sabun da dahil. Bunun yerine özel bölge için üretilen anti bakteriyel el temizleyicilerden kullanabilirsin onlar hoş kokulu oluyor genelde.
Bunun dışında banyodan çıktığında falan ıslak kalmamasına özen göster iyice kurula. Nemli kaldığında kaşıntı ve koku oluşabiliyor çünkü:31:

ne su sabunu???
Asla yapma öyle bişey
yakın bir arkadaşım eczanede satılan bir üründen kullanıyordu,çok hijyeniğim hesabına hep de bahsederdi:)
ama sonra mikrop kaptı,doktor o bölgeye sürülen temizlik malzemelerinden olabileceğini söyledi.
suyla bile doğrudan temas ettirmemek lazımmış asla,hele koruyucu diye geçinen ürünler yararlı bakterileri bile öldürüyomuş,vajinanın olması gereken asitik dengesine zarar veriyormuş.
kişisel hijyene dikkat etmek ve o bölgeyi kuru tutmak yeterli olur diye düşünüyorum ben

pH değeri özel bölge ile uyumlu olmadığından bir çok sabun mantar riskini arttırır aslında :40: beyaz sabun da dahil. Bunun yerine özel bölge için üretilen anti bakteriyel el temizleyicilerden kullanabilirsin onlar hoş kokulu oluyor genelde.
Bunun dışında banyodan çıktığında falan ıslak kalmamasına özen göster iyice kurula. Nemli kaldığında kaşıntı ve koku oluşabiliyor çünkü:31:

BU arada el temizleyici yazmışım yanlış olmuş Jel temizleyici demek istedim özel bölge için olanlardan:17: yanlış yazmışım kusura bakmayın

Vajinal temizlik için özel sıvı sabunlar var. Ph değeri normal sabunlardan daha farklı, ancak bu ürünler hijyen amaçlı, özel parfüm içerikli vs. değiller.

Bir de vajina için üretilen deodorantlar varmış sanırım ama bence çok abes bunları kullanmak. Eğer o bölgede kötü bir koku varsa muhtemelen mantardan kaynaklanıyordur. Doktora gidip doğru tedaviyi uygulamak, deodorantla kokuyu bastırmaya çalışmaktan daha mantıklı.

bu temizleyiclere örnekler verebilimisin peki :) ben gittiğim yerlerde bunları sorup almaya çekniorum çünkü heryere erkek koyuolar artık gıcık oluoyorum :) bende gitmişken direk aradığım şei alıp kasaya gitmek istiyorum:):34:

ne su sabunu???
Asla yapma öyle bişey
yakın bir arkadaşım eczanede satılan bir üründen kullanıyordu,çok hijyeniğim hesabına hep de bahsederdi:)
ama sonra mikrop kaptı,doktor o bölgeye sürülen temizlik malzemelerinden olabileceğini söyledi.
suyla bile doğrudan temas ettirmemek lazımmış asla,hele koruyucu diye geçinen ürünler yararlı bakterileri bile öldürüyomuş,vajinanın olması gereken asitik dengesine zarar veriyormuş.
kişisel hijyene dikkat etmek ve o bölgeyi kuru tutmak yeterli olur diye düşünüyorum ben

sürekli kuru kalsa sorun olmucak zatende yani gün içinde özellikle kış günü akıntım çok olabiliyor bu yüzdende pet felan koyunca bazen koku olabiliyor su sabunda dediğiz gibi tmiz yapyor ama kaşıntı olmaya baslıyor birde idrar yolu ilthbı vardı bende çocukluktan gelen bu yüzden herşeyide kullanamıyorum doktor sabunda kullanma demişti o yüzden :)

Vajinal temizlik için özel sıvı sabunlar var. Ph değeri normal sabunlardan daha farklı, ancak bu ürünler hijyen amaçlı, özel parfüm içerikli vs. değiller.

Bir de vajina için üretilen deodorantlar varmış sanırım ama bence çok abes bunları kullanmak. Eğer o bölgede kötü bir koku varsa muhtemelen mantardan kaynaklanıyordur. Doktora gidip doğru tedaviyi uygulamak, deodorantla kokuyu bastırmaya çalışmaktan daha mantıklı.

doktora gittim ama herhangi birşey olmadını söyledi :) genç kızlarda olabilir böyle normal dedi ha aşırı bişede yok hani birşey kullanmasamda olur ama yinede olsada fena olmaz :)

Sıvı sabun filan kullanılmalı tabiki ama o dediğim sprey olayı bana saçma geliyor. Sağlıklı olduğuna da inanmıyorum. Buarada direk kimseyle muhattap olmadan almak istiyorsan watsonsta gratiste vs. var o özel bölge için sabunlardan.

Carefree Gel İntimo var benim kullandığım. büyük marketlerde pedlerin yanında satılıyor :34:

onun dışında oriflame ve avonun var ama ben kullanmadım.

Eczaneye de sorabilirsin genital bölge temizleme jeli diye:40:

Carefree Gel İntimo var benim kullandığım. büyük marketlerde pedlerin yanında satılıyor :34:

onun dışında oriflame ve avonun var ama ben kullanmadım.

Eczaneye de sorabilirsin genital bölge temizleme jeli diye:40:

tmm canımm teşkkür ederiiimm alıp onuda deneyim bir bayan eczane bulursam eczaneyede sorarım :46:

kızlar oriflamenin bi ürünü var. 3 yıldır memnunum ben. feminella adı. uzun süre kullanılıyor.
oriflamenin ürünlerinde çok bi kimyasalda yok. vajina bölgesinde dikişim vardı ilk o zaman aldım. 3 yıldır bi sıkıntı yaşamadım

Son düzenleme:
Back