- 12 Haziran 2013
- 1.238
- 1.191
- 133
- Konu Sahibi ymnmhmtbsr
-
anestol bende denedim ama hiç faydası yokXylocaine uyuşturucu spreyi deneyeceğim ya anestol denedim tık demedi
araştırdınızmı...güvenilirmi sizcede..bende kendim halletmek istiyorum ama ağdayı yapamam.lazere gittim ama çok utanç verici tanımadığın birine o şekilde durmak..bi dahada gitmedimBende son zamanlarda Philips Lumea'yı araştırmaya başladım.
Başka birine mecburi durum olmadığı süre özel bölgemi açmak istemem, kendim yapmayada dayanamıyorum. En mantiklisi Lumea gibi geldi ama daha kullanmadım, araştırıyorum hala :)
o kişiden kişiye değişir birşey canım ya mesela bende(maşallah diyeyim) hiç sivilce falan çıkmıyor ama arkadaşım bacaklarını ve özel bölgesini aldırınca yaklaşık 2 gün o kızarıklık o sivilceler gitmiyo yaniözel bölgedeki ağdadan sonra küçük küçük sivilceler çıkıyor mu sizde
Daha kendim kullanamadim canim ama arastirdim. Simdiye kadar okudugum yorumlarin 90% olumlu seyler yazmislar.araştırdınızmı...güvenilirmi sizcede..bende kendim halletmek istiyorum ama ağdayı yapamam.lazere gittim ama çok utanç verici tanımadığın birine o şekilde durmak..bi dahada gitmedim
bende olumsuz yorumlar okudum..evet azaltıyor belki bi süre çıkmıyor ama ıpl lazer tekniğinde amaç sadece tüyleri uyutmaksa bi süre sonra daha fazlası çıkıyormuş..bu durumda hamile falan kalınsa ne olacak..lazerde kullanamıcaksın..acaba emla gibi krem kullanıp öyle makinaylamı alsam diye düşündüm..oda azaltıyorsa daha pratik olur ağdaya göre ..Daha kendim kullanamadim canim ama arastirdim. Simdiye kadar okudugum yorumlarin 90% olumlu seyler yazmislar.
Tüyler lazerdeki gibi tamamen yok olmuyor, yani Lumeayi düzenli kullanmak gerekiyor, ama 2-3 aydan sonra düzenli kullanilinca sadece tek tük tüy ciktigini yazmislar.
Okuduklarimin dogru oldugunu umut ederekten simdilik Lumeanin indirime girmesini bekliyorum. Uygun bir fiyata bulursam alacagim insallah :)
Önemli olan tüylerin koyu renk ve cildininde acik renk olmasiymis :)
bak bu çok mantıklıymıs ben eldivenle almak istiyorum ama acımasından korkuyorum uyusturucu kremi nasıl alabilirim adı neUyuşturucu krem alın eczaneden, ondan sonra epilatörle kolayca halledersiniz.
Emla var benim bildiğim, başka markalar da varmış ama onlar nasıl bilmiyorum.bak bu çok mantıklıymıs ben eldivenle almak istiyorum ama acımasından korkuyorum uyusturucu kremi nasıl alabilirim adı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?