özel bölge tüyleriyle nasıl baş ediyorsunuz

Bende hep jiletle aldım ilk tüylenmeye başladığımdan beri. Keşke annem biraz bilinçli olsaydı bu konuda ve ağdaya alıştırsaydı beni
3 sene önce kadar başladım ağdaya 5 6 ay devam ettim sonra acil birşey oldu vurdum yine jileti ve devamı geldi.
Evlendim 1 2 ay jiletle aldım baktım olacak gibi değil, jiletle nekadar acısız olsada 2 günde 1 uğraşması zor gelmeye başladı artık.
Tekrardan eski kuaförüme gittim ve başladım ağdaya. İlk 1 2 ay evet canım acıdı ay uy derken yarım saat sürüyodu.
Şimdi 10dk da parlayıp cilalanıp çıkıyorum acı hiç yok.
Kılları kökten aldığı için zamanla inceliyor tüy haline geliyor ve canın neredeyse hiç acımıyor.
Eğer utanıyorsan oda geçiyor valla. Ben bazen domalıyorum bile kuaföre

Kızlar bir seneye yakın zamandır jiletle alıyorum lazere mi gitsem ağdaya mı gitsem bilemedim :) Kıl kökleri kalınlaştığı için cildimde iz yapmaz mı

araştırdınızmı...güvenilirmi sizcede..bende kendim halletmek istiyorum ama ağdayı yapamam.lazere gittim ama çok utanç verici tanımadığın birine o şekilde durmak..bi dahada gitmedim

en temizi kuaföre gitmek canım. bende her türlü yolu denedim jilet,tüy dökücü krem, evde ağdayla kendim almaya kalktım ama yarım yamalak kaldı hep. benimde canım çok tatlıdır bu konuda. kuaföre gidince 5 dakikada işi bitiriyo ve tertemiz oluyosun canının acısını hissedene kadar kuaför işini hallediyo zaten:) kendini ağdaya alıştırmalısın bence sonra 3-4 hafta kafan rahat olur ki 4.haftanın sonunda bile normal zamandakine göre az çıktığını görüceksin. bir de en önemli nokta şu ki vücuttaki hormonlar her zaman aynı olmuyor, ağda dönemini adetinin bitiminden 1 hafta sonraya ayarlarsan en az 1 ay rahatsın bilgin olsun

özel bölgedeki ağdadan sonra küçük küçük sivilceler çıkıyor mu sizde
o kişiden kişiye değişir birşey canım ya mesela bende(maşallah diyeyim) hiç sivilce falan çıkmıyor ama arkadaşım bacaklarını ve özel bölgesini aldırınca yaklaşık 2 gün o kızarıklık o sivilceler gitmiyo yani

araştırdınızmı...güvenilirmi sizcede..bende kendim halletmek istiyorum ama ağdayı yapamam.lazere gittim ama çok utanç verici tanımadığın birine o şekilde durmak..bi dahada gitmedim
Daha kendim kullanamadim canim ama arastirdim. Simdiye kadar okudugum yorumlarin 90% olumlu seyler yazmislar.
Tüyler lazerdeki gibi tamamen yok olmuyor, yani Lumeayi düzenli kullanmak gerekiyor, ama 2-3 aydan sonra düzenli kullanilinca sadece tek tük tüy ciktigini yazmislar.
Okuduklarimin dogru oldugunu umut ederekten simdilik Lumeanin indirime girmesini bekliyorum. Uygun bir fiyata bulursam alacagim insallah :)

Önemli olan tüylerin koyu renk ve cildininde acik renk olmasiymis :)

bende olumsuz yorumlar okudum..evet azaltıyor belki bi süre çıkmıyor ama ıpl lazer tekniğinde amaç sadece tüyleri uyutmaksa bi süre sonra daha fazlası çıkıyormuş..bu durumda hamile falan kalınsa ne olacak..lazerde kullanamıcaksın..acaba emla gibi krem kullanıp öyle makinaylamı alsam diye düşündüm..oda azaltıyorsa daha pratik olur ağdaya göre ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…