- 12 Haziran 2013
- 1.238
- 1.191
- 133
- Konu Sahibi ymnmhmtbsr
Bende hep jiletle aldım ilk tüylenmeye başladığımdan beri. Keşke annem biraz bilinçli olsaydı bu konuda ve ağdaya alıştırsaydı beni
3 sene önce kadar başladım ağdaya 5 6 ay devam ettim sonra acil birşey oldu vurdum yine jileti ve devamı geldi.
Evlendim 1 2 ay jiletle aldım baktım olacak gibi değil, jiletle nekadar acısız olsada 2 günde 1 uğraşması zor gelmeye başladı artık.
Tekrardan eski kuaförüme gittim ve başladım ağdaya. İlk 1 2 ay evet canım acıdı ay uy derken yarım saat sürüyodu.
Şimdi 10dk da parlayıp cilalanıp çıkıyorum acı hiç yok.
Kılları kökten aldığı için zamanla inceliyor tüy haline geliyor ve canın neredeyse hiç acımıyor.
Eğer utanıyorsan oda geçiyor valla. Ben bazen domalıyorum bile kuaföre
3 sene önce kadar başladım ağdaya 5 6 ay devam ettim sonra acil birşey oldu vurdum yine jileti ve devamı geldi.
Evlendim 1 2 ay jiletle aldım baktım olacak gibi değil, jiletle nekadar acısız olsada 2 günde 1 uğraşması zor gelmeye başladı artık.
Tekrardan eski kuaförüme gittim ve başladım ağdaya. İlk 1 2 ay evet canım acıdı ay uy derken yarım saat sürüyodu.
Şimdi 10dk da parlayıp cilalanıp çıkıyorum acı hiç yok.
Kılları kökten aldığı için zamanla inceliyor tüy haline geliyor ve canın neredeyse hiç acımıyor.
Eğer utanıyorsan oda geçiyor valla. Ben bazen domalıyorum bile kuaföre