• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özel bölge tüyleriyle nasıl baş ediyorsunuz

Ben de eldiven ve tüy dökücü krem önerebilirim.

İstemiyorum demişsiniz ama ben lazer yaptırdım, süper ultra mega hiper memnunum. Fikriniz değişirse düşünün derim.

emla krem, ya da anestol krem(etkisi daha az) sürüp 1 saat ( kişiye göre değişiyo aslında, his kaybolana kadar) bekleyin. sonra makineyle alın.

Düzenli olarak ağda yaptırdım ve şimdi o kadar azaldı ki lazere gerek duymuyorum. 2 ayda bir ancak Alınacak kıvama geliyor. O da hep kel kel. Jilet kullanmayın ya eziyet resmen.

Merhabalar bu özel bölge tüyleri başıma bela yıllarca hep jilet kullandım çünkü canım çok tatlı ama artık bıktım jiletten roll on ağda kullandım beceremedim epilatörle denedim canım çıktı sabrettim iki saat uğraştım bu sefer de uç kısmını yapamadım lazer ve kuaför de istemiyorum başka yolu yok mu bunun :KK43:

Senin gibiydim. Kuaföre git, 5 dakikada bebek gibi cildin oluyor oh mis. ;) Bi daha evde yapmak istemezsin :D

emla krem sür iyice yedirmeden beyaz beyaz kalsın biraz, bölgenin üstünü streç filmle iyice sarıp çift kat çamaşır giyip 1,5-2 saate yakın bekle sonra ister ağda yaptır ister lazer, 4 yıldır kullanıyorum çok rahat oluyor,çok güzel uyuşuyor.

ben de jiletle alıyordum.
sonra lazere gittim ama benim ki 6 seansta bitmedi azaldı. tekrar lazere gidemedim ağda salonu kurtarıcım

hadi ya :KK57:
benim canım sert sanırım gebelikte de ekstra ağrı hissetmedim.
işkence etme kız, kadına :KK70: sen meditasyona geç o ara. doğum gibi :KK24:
valla burda düzenli gittiğim bir salon var hep aynı kızı istiyorum cuma gittim hatta dedimki benim yüzünden mesleği bırakıcan sen :D
şaka şaka bağırmıyorum ama uf azıcık duralım mı kıpkırmızı oluyor derim çok hassas çünkü. o garibimde gıkını çıkarmıyor memuriyetten önce kuaförde çalışıyordum anlıyorum onu iyi sabrı var hatunun :D

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

valla burda düzenli gittiğim bir salon var hep aynı kızı istiyorum cuma gittim hatta dedimki benim yüzünden mesleği bırakıcan sen :KK70:
şaka şaka bağırmıyorum ama uf azıcık duralım mı kıpkırmızı oluyor derim çok hassas çünkü. o garibimde gıkını çıkarmıyor memuriyetten önce kuaförde çalışıyordum anlıyorum onu iyi sabrı var hatunun :KK70:
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
harbiden iyi sabrı varmış.

Merhabalar bu özel bölge tüyleri başıma bela yıllarca hep jilet kullandım çünkü canım çok tatlı ama artık bıktım jiletten roll on ağda kullandım beceremedim epilatörle denedim canım çıktı sabrettim iki saat uğraştım bu sefer de uç kısmını yapamadım lazer ve kuaför de istemiyorum başka yolu yok mu bunun :KK43:
tek çare kuaför canım.Lazere canın perk dilse dayanamazsın ağda yaptır uyuşturuc kremler 1 aya yakın rahatsn jilet rezillik yaaa erkek gibi çıkıyor

lazer lazer lazer başka çözümü yok canım tatlı demeyin rahatlığını görünce hiç canınız acımayacak tertemizolunca

Back