- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
- 548
- Konu Sahibi ymnmhmtbsr
-
Canım benim sen imkansızı istiyorsun istersen cinsiyet değiştir kıl tüy derdin kalmasın yada bırak dağınık kalsınMerhabalar bu özel bölge tüyleri başıma bela yıllarca hep jilet kullandım çünkü canım çok tatlı ama artık bıktım jiletten roll on ağda kullandım beceremedim epilatörle denedim canım çıktı sabrettim iki saat uğraştım bu sefer de uç kısmını yapamadım lazer ve kuaför de istemiyorum başka yolu yok mu bunun
sizde enteresan anılar vardır .Ben bayan kuaförüyüm kendimi bildim bileli ağda yaparım ama banada gına geldi artık ve lazere geçiş yapıcam hemde komple tavsiyem konu sahibi arkadaş sende epilasyona başla
Ne alaka anlamadımsizde enteresan anılar vardır .
Enteresan olmaz iğrenç olur malesefNe alaka anlamadım
o çeşit demek istedim yaniEnteresan olmaz iğrenç olur malesef
Valla doğru ama inan hatırlamak bile istemiyorum çünkü tütk kadınına bakışım değişiyo meğer nekadar çok temiz titiz görünüşlü LEŞ GİBİ B.... Kokulu kadın varmış diyim sen anlao çeşit demek istedim yani
bir yığın temizliğine dikkat etmeyen bayan denk gelmiştir .
dışarıdan süslü püslü ama pis gibi demek istedim .
Yanlış mıyım .
size katılıyorumValla doğru ama inan hatırlamak bile istemiyorum çünkü tütk kadınına bakışım değişiyo meğer nekadar çok temiz titiz görünüşlü LEŞ GİBİ B.... Kokulu kadın varmış diyim sen anla
Ben de lazere gitmek istiyorum ama hangi lazer iyi bilmiyorum bir yerle görüştüm ütüleme yöntemi ama o da daha sonra çıkar dediler doğru mu ?
Lazere gittim 12 seanss banamısın demedi sarışınım bacaklarım ve koltuk altım seyrekleşti bacagımda ztn az çıkıyor oda dizden aşşağıısı üste hiç ellemedimMerhabalar bu özel bölge tüyleri başıma bela yıllarca hep jilet kullandım çünkü canım çok tatlı ama artık bıktım jiletten roll on ağda kullandım beceremedim epilatörle denedim canım çıktı sabrettim iki saat uğraştım bu sefer de uç kısmını yapamadım lazer ve kuaför de istemiyorum başka yolu yok mu bunun
Haa birde bende ağdadan çok korkuyorum diye lazer istedim ona gittim oha dedimm fecii acıtıyı lazer üstelik bu konuda hassas olduğumu söyledim baana ağdanın yarısı kadar acıtıyo dediler öyle ikna oldum fakat ağdada uyuşma payı var inanın lazerden daha makbul en azından kendi açımdan öyle oldu...Merhabalar bu özel bölge tüyleri başıma bela yıllarca hep jilet kullandım çünkü canım çok tatlı ama artık bıktım jiletten roll on ağda kullandım beceremedim epilatörle denedim canım çıktı sabrettim iki saat uğraştım bu sefer de uç kısmını yapamadım lazer ve kuaför de istemiyorum başka yolu yok mu bunun
Simdi kac yasindasiniz? Darisi bizlere insallahya lazer ya agda
14 yasımda berı duzenlı agda yapıyordum
sımdı 4-5 tane tek tek cıkıyor
baska turlu kurtulus yok
:) 28Simdi kac yasindasiniz? Darisi bizlere insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?