özel bölge tüyleriyle nasıl baş ediyorsunuz

Canım benim sen imkansızı istiyorsun istersen cinsiyet değiştir kıl tüy derdin kalmasın yada bırak dağınık kalsın

Ben bayan kuaförüyüm kendimi bildim bileli ağda yaparım ama banada gına geldi artık ve lazere geçiş yapıcam hemde komple tavsiyem konu sahibi arkadaş sende epilasyona başla

en güzeli lazer ohh misss her ay aldırma derdi yok uzadı derdi yok..uzasa bile rahatsız etmiyor tüy şeklinde olduğu için..

konu sahibi size de iyi gelecek tek şey tüy dökücü snırım acısız

Vallahi bende konu acacaktım.kızlar hamilelikte zararlımı son ayım tertemiz gitmek istiyorum dr.kuaföre gitcem 10 dkda halleder ama sıkıntı olurmu birde doguma 1 ay yada daha erken olabilir bu hafta gitsem 1 aya tekrar mı gitsem bana bi yardım

o çeşit demek istedim yani
bir yığın temizliğine dikkat etmeyen bayan denk gelmiştir .
dışarıdan süslü püslü ama pis gibi demek istedim .
Yanlış mıyım .
Valla doğru ama inan hatırlamak bile istemiyorum çünkü tütk kadınına bakışım değişiyo meğer nekadar çok temiz titiz görünüşlü LEŞ GİBİ B.... Kokulu kadın varmış diyim sen anla

size katılıyorum
dikili de plajda soyunma kabininde kadınlardan iğrendim
pedden tut da traj bıçağına kadar ne ararsan vardı yerde
erkek kabininde giyindim midem kaldırmadı .
biz de ped kullanıyoruz biz de temizliğimizi yapıyoruz ama arkamızda iz bırakmıyoruz yani .

Ben de lazere gitmek istiyorum ama hangi lazer iyi bilmiyorum bir yerle görüştüm ütüleme yöntemi ama o da daha sonra çıkar dediler doğru mu ?

Ben alexandrite yaptirdim, ozellikle açik ten, koyu tuy renklerinde cok etkiliymis. 5 sene once baslayip seanslari tamamlayamadan hamile kaldim, 3 yil ara verip tekrar basladim hamilelik oncesi 3, sonrasi 3 seans yaptirmis oldum, su an son seansimin uzerinden 5 ay gectigi halde hicbir sey çıkmadı, gittigim merkezdekiler, cikanlar olursa 6 ayda ya da yilda bir gelirsiniz hallederiz demislerdi (uykudaki tuy kokleri olabiliyormus ya da hormonal degisimler yenilerin cikmasina neden olabiliyormus) ama asla eski haline donecegini sanmıyorum, ciksa da 3-5 tane cikar herhalde.
Kendi adima cok memnun kaldim yani ozetle :)

ilk jilete alistim sonra kuafore gittim sonrada kendiim eldivenle almaya basladim 3 yildir eldivenle aliyorum azaldi gitti

Ben eldivenle alıyorum ama çok açıyor. Bazı arkadaşlar acımadıgini yazmış. Ama bilmiyorum özellikle alt bölge çok aciyor

Lazere gittim 12 seanss banamısın demedi sarışınım bacaklarım ve koltuk altım seyrekleşti bacagımda ztn az çıkıyor oda dizden aşşağıısı üste hiç ellemedim en güzeli ağda canım uyuşaana kadar yancak canın sonrası kolay 2 kerede bitiyo benim

Haa birde bende ağdadan çok korkuyorum diye lazer istedim ona gittim oha dedimm fecii acıtıyı lazer üstelik bu konuda hassas olduğumu söyledim baana ağdanın yarısı kadar acıtıyo dediler öyle ikna oldum fakat ağdada uyuşma payı var inanın lazerden daha makbul en azından kendi açımdan öyle oldu...

Bende son zamanlarda Philips Lumea'yı araştırmaya başladım.
Başka birine mecburi durum olmadığı süre özel bölgemi açmak istemem, kendim yapmayada dayanamıyorum. En mantiklisi Lumea gibi geldi ama daha kullanmadım, araştırıyorum hala :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…