- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
- Konu Sahibi ymnmhmtbsr
-
Emla diye bir krem var başka markalar da vardır elbette ben buna alıştım, 1,5 saat kadar bekletiyorum temizleyeceğim yerde. Sonra hissetmiyorum bile ya da böyle çok hafif.Onu hiç duymadım ya biraz anlatır mısınız
Merhabalar bu özel bölge tüyleri başıma bela yıllarca hep jilet kullandım çünkü canım çok tatlı ama artık bıktım jiletten roll on ağda kullandım beceremedim epilatörle denedim canım çıktı sabrettim iki saat uğraştım bu sefer de uç kısmını yapamadım lazer ve kuaför de istemiyorum başka yolu yok mu bunun
Ben de lazere gitmek istiyorum ama hangi lazer iyi bilmiyorum bir yerle görüştüm ütüleme yöntemi ama o da daha sonra çıkar dediler doğru mu ?Lazerliyim ben unuttum o eski gunleri
10 dk mı bebişim benim özel bölgeyi yarım saat kurtarıyor minik minik yoksa çok eziyet ediyomkuaföre gidiyorum 10 dakikada parlayıp çıkıyorum
3-4 hafta da bedenim de kafam da rahat mis.
hadi ya10 dk mı bebişim benim özel bölgeyi yarım saat kurtarıyor minik minik yoksa çok eziyet ediyom
valla burda düzenli gittiğim bir salon var hep aynı kızı istiyorum cuma gittim hatta dedimki benim yüzünden mesleği bırakıcan senhadi ya
benim canım sert sanırım gebelikte de ekstra ağrı hissetmedim.
işkence etme kız, kadınasen meditasyona geç o ara. doğum gibi
valla burda düzenli gittiğim bir salon var hep aynı kızı istiyorum cuma gittim hatta dedimki benim yüzünden mesleği bırakıcan sen
şaka şaka bağırmıyorum ama uf azıcık duralım mı kıpkırmızı oluyor derim çok hassas çünkü. o garibimde gıkını çıkarmıyor memuriyetten önce kuaförde çalışıyordum anlıyorum onu iyi sabrı var hatunun
tek çare kuaför canım.Lazere canın perk dilse dayanamazsın ağda yaptır uyuşturuc kremler 1 aya yakın rahatsn jilet rezillik yaaa erkek gibi çıkıyorMerhabalar bu özel bölge tüyleri başıma bela yıllarca hep jilet kullandım çünkü canım çok tatlı ama artık bıktım jiletten roll on ağda kullandım beceremedim epilatörle denedim canım çıktı sabrettim iki saat uğraştım bu sefer de uç kısmını yapamadım lazer ve kuaför de istemiyorum başka yolu yok mu bunun
lazer lazer lazer başka çözümü yok canım tatlı demeyin rahatlığını görünce hiç canınız acımayacak tertemizoluncaMerhabalar bu özel bölge tüyleri başıma bela yıllarca hep jilet kullandım çünkü canım çok tatlı ama artık bıktım jiletten roll on ağda kullandım beceremedim epilatörle denedim canım çıktı sabrettim iki saat uğraştım bu sefer de uç kısmını yapamadım lazer ve kuaför de istemiyorum başka yolu yok mu bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?