özel bölge tüyleriyle nasıl baş ediyorsunuz

ymnmhmtbsr

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
156
46
13
32
Merhabalar bu özel bölge tüyleri başıma bela yıllarca hep jilet kullandım çünkü canım çok tatlı ama artık bıktım jiletten roll on ağda kullandım beceremedim epilatörle denedim canım çıktı sabrettim iki saat uğraştım bu sefer de uç kısmını yapamadım lazer ve kuaför de istemiyorum başka yolu yok mu bunun

iki kişiyiz ikimiz beraber oturmak istiyoruz ama ikimizinde cam kenarı olsun istiyoruza döndü bu
lazer istemiyorsun kuaför istemiyorsun jiletten bıktın epilatör ve ağdayla başarılı olamadın bu durumda birde muska takmayı dene diyeceğim ama espri eskidi
en temizi kabul etmesende kuaför valla..iki kez jiletle aldım geçen gittim kuaföre canımdan can gitti ama değdi..
zaten tek bir yere gidersen alışıyorsun zamanla

Bende senelerce jilet kullandim.
Bir gun usenmedim saatlerce tek tek cimbizla aldim. Cimbizla acimiyor.
Sonra baktim acimiyor yani, agdaya geçtim.
Alamadim ama ben bacaklarimda yok, koltuk altlarım lazerli derken hic agda bilmiyorum.
Gittim kuafore.

Oturduğun yerde kurtulamıyorsun malesef, teknoloji henüz okadar ilerlemedi.
en temizi kuaför. başka yapıcak bişi yok.

ya lazer ya agda
14 yasımda berı duzenlı agda yapıyordum
sımdı 4-5 tane tek tek cıkıyor

baska turlu kurtulus yok

Reactions: tse

kuaföre gidiyorum 10 dakikada parlayıp çıkıyorum
3-4 hafta da bedenim de kafam da rahat mis.

Bem hrp cimbizla alirim.uzun zaman cikmaz.avuc ici gibi puruzsuz olur

Bende malesef jiletle aliyorum kuaforede gidemiyorum utaniyorum
Ama caniniz cok yaniyosa uyusturucu kremler var onlardan kullanabilirsiniz

Ağdayı ufak ufak yapmayı dene
Bildiğimiz kırmızı kutulu eski tip ağdalardan al
Bezleri ufak ufak kes az az yap
Üçüncü sefere falan alışır acımaz artık, bezleri de büyütürsün, ben böyle alıştım

ben genç kızlığımın ilk seneleri jilet kullandım, sonra eldiven ve şuan da yaklaşık 5 yıldır kendim bant ağda kullanıyorum.15 dk mı alıyor

En guzeli kuafor
Hep ayni yere gidersen alisirsin zamanla zaten bir kere gidince farki goreceksin oh tertemiz oldum aklim nerelerdeymis diyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…