- 22 Nisan 2020
- 1
- 2
- 1
- 33
- Konu Sahibi arzumyildiz91
merhabalar son zamanlarda neopink markalı bı beyazlatıcı krem duyuyorum kullanan yakınlarım var memnun olduklarını söylüyorlar. sızlere sormak ıstıyorum aramızda kullanan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar son zamanlarda neopink markalı bı beyazlatıcı krem duyuyorum kullanan yakınlarım var memnun olduklarını söylüyorlar. sızlere sormak ıstıyorum aramızda kullanan var mı?
ben kullandım fakat eczaneden falan alamıyorsun. güzellik merkezine gidiyordum lazer epilasyona gecmıste agdadan dolayı kararmalarım vardı. uzman tavsıyesı uzerıne almıstım cok duzenlı kullanmadıgım ıcın sonuc alamamıstım. daha sonra duzenlı kullandım benı menmun edecek sonuc gordum. tavsıye ederım.
cok duzenlı kullanmadıgım ıcın sonuc alamamıstım
sadece anlasmalı oldukları güzellik merkezlerinden
Sana da zekanın en geriden öne doğru gelmesi için bir şeyler araştırıp söylemek gerek gerçi en etkili ilaç bile senin gibilere tesir etmez!!!!Özel bölge derken ? Beyin mi ? Ama bunun için krem kullanmanıza gerek yok ki. Olmayan bir şeye uyduruk neopink mi kullanacaksın ? neopink kıllanma yapıyor sonra kontrolden çıkar hiç gerek yok.
NEOPiNK ŞİKAYET, NEOPINK KULLANICI YORUMLARI, NEOPINK NOPINK
Sana da zekanın en geriden öne doğru gelmesi için bir şeyler araştırıp söylemek gerek gerçi en etkili ilaç bile senin gibilere tesir etmez!!!!