- 24 Ekim 2021
- 6
- 6
- 16
- Konu Sahibi GezentiiShiyani
-
Başlıkta yazdığınız şeyi ona da mı söylediniz ve kendini böyle mi açıkladı?bu normal mi ? erotik filmler izlediğini ve sorun yaşamadığını söyledi.
anlık gelişti ya yoksa imkanımız var2023 ve sahil
Bdv'de kk'nin hareketli emojilerini kullanamiyorum diye konu acicam artik ya iste benim derdim de bu sizde goruyorum canim cekiyo
AA niye kullanamıyorsun kalbim çıt şuanBdv'de kk'nin hareketli emojilerini kullanamiyorum diye konu acicam artik ya iste benim derdim de bu sizde goruyorum canim cekiyo
Cok uzgunum cok cok, emoji kismi gri dokununca acilmiyor bile ilk kayit oldugumda bir iki kez kullanabilmistim sonra emojilerle ilisigim kesildiAA niye kullanamıyorsun kalbim çıt şuan
Keşke sen okumasaydınkuş öldü beybi .. sahilde neden ?
En sağdaki üst üste üç noktaya bas ardından aşağısında çıkan köşeli paranteze bas gelir.Cok uzgunum cok cok, emoji kismi gri dokununca acilmiyor bile ilk kayit oldugumda bir iki kez kullanabilmistim sonra emojilerle ilisigim kesildi
dik aciyla yaklasmamis
daha önce hiç ilişki yaşamadığını söylüyorAyrica public sex'e girmemek icin adam kendini kontrol etmistir belki sadece opusmustur bana baya uzman biri gibi geldi ne guzel ergen gibi dik aciyla yaklasmamis size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?