- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Aynen. Benmde onun yüzünden yazmadigim oluyodu. Topici kendi ekseni etrafinda donderiyodu hepbak evet ben gıcık oluyordum dıye bazen yazmak ıstemıyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen. Benmde onun yüzünden yazmadigim oluyodu. Topici kendi ekseni etrafinda donderiyodu hepbak evet ben gıcık oluyordum dıye bazen yazmak ıstemıyordum
ayyy ne kotusun ha ben olsam senı bosarım9 da şişkoanne ile watsappa başladım hala devam ediyor ne çalıştım ne kocaya baktım! Yakacaksınız beni nomıssızlar!
mARGA edi mi oldun gülüm hayırlı olsunYapıyordum. Ama şuan yapmıyorum.
Yarın başlayacağım tekrardan.
Çünkü her yerimin ağrıdığını hissediyorum şuan.
Kaslarımı tekrar aktif hala getirmem lazım.
Belli başlı videolardan topladığım hareketleri, uygun sıralı bir şekilde uyguluyorum ben =)
Kizlar merhaba, sohbetinize lonk diye girdim kusura bakmayin :)
Breakingbad erkek miymis gerçekten? Ciddi ciddi yorumlarini okuduğum üyelerdendi şok oldum geçmiş olsun hepinize arkadaş diye kötü oyalanmissiniz :/
Hepimiz şoklardayiz baciimmmmKizlar merhaba, sohbetinize lonk diye girdim kusura bakmayin :)
Breakingbad erkek miymis gerçekten? Ciddi ciddi yorumlarini okuduğum üyelerdendi şok oldum geçmiş olsun hepinize arkadaş diye kötü oyalanmissiniz :/
Bu ulkede her is rusvetlerusvet verecegıne bas parayı al
aaa senın kankındı dıslardınız yoksa bızıoha ya hepiniz mi gıcık oluyodunuz neden söylemediniz be
Sen seviyordun,cekindik demek ki sonucta topic sahibi sendinoha ya hepiniz mi gıcık oluyodunuz neden söylemediniz be
Evet canım teşekkür ederim =)mARGA edi mi oldun gülüm hayırlı olsun
ayrıca kebap salonunuz hayırlu olsun justcım :)
aaa senın kankındı dıslardınız yoksa bızı
Sen seviyordun,cekindik demek ki sonucta topic sahibi sendin
hadı hadı bıara hıc begenı yapmadın alıntılamadın benı unutmus degılımne zaman dışladım olm
özbigel de benim
Aynen ayneeennn. Kul kedisinin uvey ablalari gibi eziklerlerdi bizi ikisi bir olupaaa senın kankındı dıslardınız yoksa bızı
Mune abladan raporuma cevap geldi
geyik topicimi kapatır mısın diye kiblemiştim
sonra vazgeçtim kapatma diye bidaha kibledim
"geyik topicleri kapatılmıyor zaten bir kapat bir kapatma diyorsun abla sopası yiyeceksin şimdi" yazmış
ben moda severimmm paylaştıklarına ben bakıyorum ilk bil bir oky bir senEvet canım teşekkür ederim =)
Şişşt stil bölümüne konu açarken niyeyse aklıma en geliyorsun bil
Tarzını beğeniyorum
Elimde olsa resimlerini koyucam çeşme başında çekindiğin fotoları falan hahahaha
mimarisi 10 numara resimler onlar
Mune abladan raporuma cevap geldi
geyik topicimi kapatır mısın diye kiblemiştim
sonra vazgeçtim kapatma diye bidaha kibledim
"geyik topicleri kapatılmıyor zaten bir kapat bir kapatma diyorsun abla sopası yiyeceksin şimdi" yazmış
Kombo yapiyon yani marga kac yasindaydin sen? Ne zaman yonetici oldun çakallll beni pro yapsana sana rüsvet vereyim 
gel gel nolucak
öyle düşünüyoruz başka açıklama bulamadık
Hepimiz şoklardayiz baciimmmm
Vali Mutlu mu bu kızım Gezi parkı gibi bir aç bir kapa
Ahahahahah gece gece dayak yeme just hanim hanimcik otur surda