- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
olur sen çok sevişgensin arada bırakırsın kasayı olmazBen kasaya gecicem     
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur sen çok sevişgensin arada bırakırsın kasayı olmazBen kasaya gecicem     
ıc dunyanın yansımasıgüya da diyet yapıyorum ya açtığım topice bak nomıssızlar
Bana yaradı , diyet yaparken grip oldum
İştahım bi kapandı ki sorma..
Diyet yapıcam derken hasta olunca hepten yemeden içmeden kesildim canım..
Ha şimdi soracak olursan hala dikkat ediyorum , ama şu iki gündür tatlı bir stres var üzerimde.
Yiyorum yine ya ! 57 yim şuan
güya da diyet yapıyorum ya açtığım topice bak nomıssızlar
erkek mi peki bana ne just yansın derdine kankaydı...Herşeyi sahte. Bigel topiğine son 3-4 sayfaya bak istersen üşenmem dersen. Bunca zaman keklemiş tüm siteyi.
hahahaha alemsın liliKENDİMİ; AŞKI MEMNUDA BİHTER VE BEHLÜLÜN AŞKI ORTAYA ÇIKTIKTAN SONRA BAŞKA YALIYA TAŞINIP YENİ BİR HAYAT KURAN ZİYAGİL AİLESİ GİBİ HİSSEDİYOM
Müsteri cekerim isteolur sen çok sevişgensin arada bırakırsın kasayı olmaz
Vayyy. Evet sen grip olmustun hatirliyorum. Bende 58 oldum bayramda 60a tirmandim yine   kavurmalari löp löp götürünce
Bi topic acsak mi napsak ki sen acsan gelirim ben
Lilosummmm his dunyani seveyimKENDİMİ; AŞKI MEMNUDA BİHTER VE BEHLÜLÜN AŞKI ORTAYA ÇIKTIKTAN SONRA BAŞKA YALIYA TAŞINIP YENİ BİR HAYAT KURAN ZİYAGİL AİLESİ GİBİ HİSSEDİYOM
O da olur spor yapiyo musun? Kardiyo mu calisiyosun?Diyet topiği değilde spor topiği açsak daha iyi olur bence =)
Tereyağ tulum piynir sıcak pide acılı ezme fındık lahmacun
zehirli sarmaşıklarımızdan kurtuldukKENDİMİ; AŞKI MEMNUDA BİHTER VE BEHLÜLÜN AŞKI ORTAYA ÇIKTIKTAN SONRA BAŞKA YALIYA TAŞINIP YENİ BİR HAYAT KURAN ZİYAGİL AİLESİ GİBİ HİSSEDİYOM
Hos geldin sekerr Yeni topiğin hayırlı olsun bebek
Takıl bana hayatını yaşa (obez oldular)?
Yeni topiğin hayırlı olsun bebek