• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özafagus atrezisi

Munevver Atmaca

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2024
1
0
1
23
Merhaba arkadaşlar bebeğim 1 günlükken özafagus atrezisi ameliyatı oldu. Ameliyat yerinde kaçak,sızdırma olduğunu şöylediler
Daha önce başına gelen oldu mu hiç ve özefagus olan bebeklerde nefes,solunum sıkıntısı var mı?

Merhabalar,

Öncelikle büyük geçmiş olsun. Bende maalesef aynı şekilde doğum yaptım benimde bebeğim aynı gün özafagus ameliyatı oldu. Bizdede aynı şekilde olmuştu ameliyat sonrası 32 gün yoğun bakımda kaldık sürecin neresinde anlatacağımı bilemiyorum çok teferruatlı bir hastalık :( hangi hastanede ameliyat oldunuz. Bizim doktorumuz branşında 1 numara çok çok araştırdık isterseniz bir danışın içinizin çok rahatlayacağını düşünüyorum. Medicalpark göz. Melik alım doktorumuz. Bebeğim şuanda 21 aylık benim

Merhabalar,

Öncelikle büyük geçmiş olsun. Bende maalesef aynı şekilde doğum yaptım benimde bebeğim aynı gün özafagus ameliyatı oldu. Bizdede aynı şekilde olmuştu ameliyat sonrası 32 gün yoğun bakımda kaldık sürecin neresinde anlatacağımı bilemiyorum çok teferruatlı bir hastalık :( hangi hastanede ameliyat oldunuz. Bizim doktorumuz branşında 1 numara çok çok araştırdık isterseniz bir danışın içinizin çok rahatlayacağını düşünüyorum. Medicalpark göz. Melik alım doktorumuz. Bebeğim şuanda 21 aylık benim
Bana özelden yazar mısınız. Aynı hastalıkla mücadele ediyoruz. Sorularınıza yardımcı olayım.

Back
X