merhaba arkadaşlar.bende hamileliğim döneminde kütüphaneleri bayağı bir aşındırmıştım.çocuklarıma öz türkçe isim koymak adına.kızımın ismi İLDİKE ILA:ildike vatan kuran demek aynı zamanda atillanın ikinci evdeşinin ismi.ILArta asyada bir ırmak ismi.oğlumun ismi:ERK ÇAKABEY.çakabey egeyi fetheden ilk deniz amiralinin ismi.ERK:güç,kudret demek,aynı zamanda kurt yavrusu anlamına geliyor.etrafımızdaki herkez isimlerini çok beğeniyorlar.
merhaba arkadaşlar.bende hamileliğim döneminde kütüphaneleri bayağı bir aşındırmıştım.çocuklarıma öz türkçe isim koymak adına.kızımın ismi İLDİKE ILA:ildike vatan kuran demek aynı zamanda atillanın ikinci evdeşinin ismi.ILArta asyada bir ırmak ismi.oğlumun ismi:ERK ÇAKABEY.çakabey egeyi fetheden ilk deniz amiralinin ismi.ERK:güç,kudret demek,aynı zamanda kurt yavrusu anlamına geliyor.etrafımızdaki herkez isimlerini çok beğeniyorlar.
cok tesekkurler cnm cok isabetli bir konu olmus..Allah'a sukur muslumaniz ama kendi dilimizde guzel nedir bu arap ismi sevdasi anlamadim..kuran da geciyor diye dusunupte anlamlari cok komik hatta kotu isimler koyuluyor..amac kotu degil aslinda sevaba girmek icin ama olmuyor iste.. firavun da Kuran da geciyor mesela ama iyi bir sekilde mi hayir tabiki de..
Peki sizin onerdiginiz isimler var mi kiz veya erkek icin..
listedeki bazı isimler bence çok güzel ama bazıları ise isim olamaz. tabi bence.değişik isimler koymak için saçmalamaya gerek yok.