Öz kızlarıyla seks yapan çifte rekor ceza

çocuklar muhtemelen bebekliklerinden beri tacize maruz kalıyorlardır, stockholm sendromu gelişmiştir kendilerinde, belki de normal sanıyorlardır, korku filmi gibi

adına anne baba denen yaratıklara direk idam vereceksin!! gerisi affetmekle aynı!!

O çocuklar....... ah onlara kim destek olacak...yaşadıkları travmayı hafifletecek.... kim yardımcı olacak...

İşte cin masalları bizim dünyamızda anca bu işlere yarıyor.. kadınlara çocuklara taciz,tecavüz...

Bunları işkence ile öldürmeli
Rabbim cümlemizin evlatlarını korusun
Nasıl bir anne ,baba bunlarKimseye güven yok

böyle haberleri okuya okuya paranoyak olduk. kızım kreşe başladı servise verdik. servis şoförü bir türlü öğrenemedi bırakacağı yeri, ikidir kızı servisten ayrı özel arabayla bırakıyomuş. ilk bıraktığında çıldırıdım. eşime çok büyü tepki gösterdim. neler okuyoz , söyle bi daha asla yapmsınlar dedim. tekrar bırakmış. insanın aklına neler gelmiyor ki

Ben de çok korkuyorum Allah korusun ,kimseyi kötü insanlarla karşılaştırmasın

Idam cazasi geri gelmeli, bu isler iyice cigrigindan cikmistir.Insanin akli hafzalasi almiyor bu igrencligi.Yazik o kizcagizlara ilk ihaneti ailelerinden yemisler.Hayatlari boyu kimseye guven duyamazlar kolay kolay.Kabus gibi yani.Baba sapik anne sapik.Herkes ana olamaz diye bosuna dememisler.
Omrunun baharindaki o kizlar, nasil saglikli birey olabilirler ki? Bundan sonraki hayatlarindan o izleri silmek kolay olmayacaktir.Allah yar ve yardimcilari olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…