- Konu Sahibi kafanereyebizoraya
-
yazacak bişey bulamıyorum.valla bulamıyorum.
hapsihanede kimin içine cin girmiş ikisine de bi güzel gösterirler
ama o çocuklar nası düzelir nasıl hayata döner işte orası meçhul.
ya bunlarada aynısnı yapacaksın aynı iğrençliklere maruz bırakacaksın başka yolu yok bunun.
yazacak bişey bulamıyorum.valla bulamıyorum.
hapsihanede kimin içine cin girmiş ikisine de bi güzel gösterirler
ama o çocuklar nası düzelir nasıl hayata döner işte orası meçhul.
ya bunlarada aynısnı yapacaksın aynı iğrençliklere maruz bırakacaksın başka yolu yok bunun.
bende sadece o cocukları düşünüyorum
onlar nasıl yeniden toparlanıp topluma karısacaklar
nasıl rehabilite edilecekler
çok çok agır bir travma
yani insanlar tecavüze uğruyor ve bunu ölene kadar atlatamıyor üstelik bu kızlar anne ve babanın tecavüzüne ve daha farklı iğrençliklerine maruz kalmışlar..
yani unutabilmeleri normal hayata adapte olabilmeleri,insanlara yeniden güvenebilmeleri mümkün değil bence..ve işin kötüsü bu kızlar yurttan çıktıklarında sudan çıkmış balığa dönecekler ve o kadar çok ş...... var ki başlarına neler gelecek düşünmek istemiyorum.
ne olacak bu çocuklara?
İki polis memuru, Adana’da yardım isteyen 16 yaşındaki kız çocuğuna 3 saat gezdirdikten sonra, ekip aracında tecavüz etti. Kızın şikâyeti üzerine 2’si polis 4 kişi hakkında 7 yıldan 29 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı ancak polisler serbest bırakıldı
İki polis memuru, Adanada yardım isteyen 16 yaşındaki kız çocuğuna 3 saat gezdirdikten sonra, ekip aracında tecavüz etti. Kızın şikâyeti üzerine 2si polis 4 kişi hakkında 7 yıldan 29 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı ancak polisler serbest bırakıldı
artık ülkede olan hıç bır şeye şaşırmıyorum nedense
bızı bu hale getırenlere yazıklar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?