• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öz kızına tecavüz etti !!!!!!!!

Umarim ozbaba degildir :eek::banghead::banghead:
Tecavuzun zaten kendisi kotu bide kiz 7 aylik hamile of yaaa nasil 7 ay anlamamis kimse ne diyecegimi sasirdim sadece kusmak istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu dünyaya çocuk getirilmez imkani yok... İmkani yokkk...

Psikolojim bozuldu artik... Allah o yavrucagin doğacak bebegininde yardimcisi olsun...

ya az önce haberlerde okudum bir vahşi 9 yaşındaki çocuğa tecavüz edip öldürmüş
şimdi burada bunu okudum yemin ederim psikolojim bozuldu
bu nasıl bir dünyadır Allah ım bu nasıl bir vahşiliktir
ben dayanamıyorum artık bunlara
benim ki sonuna kadar insancıl biriyim asla kimseye kıymam
ama bu insanlar bir elime geçse var ya bir tek parçalanmayan hücrelerini bile bırakmam
Allah sahiplerine sabır versin

Keşke böyle şeyler hiç olmasa .. <

Keşke herkes namusuyla yaşasa annemize babamıza bile de güvenemeyecek miyiz ? . . .

Ama tecavüz eder ama tek hatasında evden atar parasını saklar sürünse de yardım etmez..

Devir değişti dedikleri bu muydu ? . . .

Yazık . . . Korkar olduk çocuk yapmaktan akrabalarla içli dışlı olmaktan ,

Çocuğumuz bakalla giderken kaçırılıp öldürülür mü , akrabalar amca dayı BABA dediklerimiz sarkar mı ...........

Kocaman bir boşluk içindeyiz ..

Allah nefis vermiş en büyük sınav nefistir . . .

şimdi bu kız o çocuğu doğurmak zorunda mı? o çocuğun günahı ne böyle bir dünyaya gelmek için nasıl bir suçu var?

şimdi bu kız o çocuğu doğurmak zorunda mı? o çocuğun günahı ne böyle bir dünyaya gelmek için nasıl bir suçu var?

Düşünsene cocughnla ayni babanin evlatlarisiniz

Allah esirgesin

Düşünsene cocughnla ayni babanin evlatlarisiniz

doğurunca öyle olacak işte. çocuğa ne diyeceksin. sen demesen başkası der zaten. çok fena.

Ortalık manyak kaynıyor ne oluyor da bu insanlar bu hale geliyor ya?
Son zamanlarda sürekli aynı haberler, kaçırılanlar, tecavüz edilenler, öldürülenler...
Zonguldak'ta da bir adam bütün ailesini katletmiş, neden?
Bakanlık uyuyor herhalde ne bir araştırma var ne bir çözüm...

İnsanlar sürekli cinsellik bombardımanı altında yaşıyor böyle zayıf pislikler de nefislerini kendi kızlarına bile uyandırıyor.. Evdeki karısı yok muydu? hadi olmadı yok muydu o adamın cebinde 40 lirası gitsin bir hayat kadınıyla olsun? Yok illa sapkın bir şey olacak daha çok hoşlarına gidiyor çünkü. artık pisliğin bile normalinin kesmediği nefsine yenik sapkın bir halk oluştu...

Allah yardımcımız olsun son zamanlarda bu tür haberler çok olmaya başladı gidişat hiççç iyi değil...

Back