- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böylesini hadım edicen atıcan erkek ceza evine !
Allahın affını istemese bari allahım bin bir türlü belasını verecektir onun rabbim o kadar kötükiHadim etmek yetmez bütün etlerini lime lime edicen Allahin cezasi yaratik
Ay bende onu dşünüyorum , ne olcacak şimdi , o kız kendine bir şey yapmasa inşallah ..Anne nasıl anlamaz ki? nasıl bilmez? Yazık ya...bebek bu saatten sonra alınmaz da..ne olacak bu cocuğa?
Allah'ım korusun böyle pislik insanlardan bizi...
Allahın affını istemese bari allahım bin bir türlü belasını verecektir onun rabbim o kadar kötüki
Ay bende onu dşünüyorum , ne olcacak şimdi , o kız kendine bir şey yapmasa inşallah ..
Bende anlayamadım korkusundan mı rezil olmaktan mı bilmiyorumnormal bir durum değil empati yapınca ..
Yaşadın mı :44:Kolay gorunebilir ama gercekten yasadigim icin biliyorum. Sadece dile kolay
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
​Ben hep söylerim idam geri gelmeli ....Oha ! İdam edilmeli böyleleri
Yaşadın mı :44:
Yaşadın mı :44:
Allah yardımcın olsun çok zor zamanlar geçirmişsin İyi kide ö günleri geri de bırakmışsın. Allah her daim yardımcın olsunTaciz kismi icin evet ama en sonunda mahkemeye verip evden ayrildim ama bu bir cesaret meselesi keza sonrasinda tek basima bes parsiz ayakta kalmak icin ezildim boynumu buktum. Ama allaha sukur su an iyiyim. Ama bu cesareti bulamasa idim ben de bu durumda olabilirdim. Hatta o donemde kk ya konu acip yardim istemistim
Bir hikaye vardı adam iki kızı var mış. Parka götürmüş iki kızında etekleri açılmış da bir kızının Kine adam zevke gelmiş. Hocaya gitmiş anlatmış durumu . Hocada emin mısın kızın olduğuna DNA yaptır yoksa öz kızına hayatta bu olmaz demiş...Ve götürmüş DNA testi yaptırmış öz kızı olmadığını öğrenmiş ...