- 16 Mart 2016
- 388
- 645
- Konu Sahibi KedidirKedii
bnm aklım almıyor tek abi tek baba tek amca olsa bu işi yapan kanı bozukmuş dicem ama nasıl 3 üde bunu yapabiliyo nasıl anne fark etmiyo gercekten kimseye güvenim kalmadı şu hayatta!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu olayı Dine veya Din adamlarına bağlamayınn. Bu İnsanın 'İmanıyla' ilgilidir. Kimse kimsenin nefsine,imanına,iradesine sahip çıkamaz. Herkes kendinden sorumludur !
Şu tür haberleri ne zaman okusam,gözlerimden yaşlar süzülüyor.. RABBİM Ülkemizi ve tüm Dünyayı ıslah etsin. Herkesin kalbine Vicdan,iman,insanlık duygusu versin Ya RABBİM :'( :'(
Ben karşı değilim taciz tecavüz suçu işleyen herkes asılsın.Ben söz konusu ne olursa olsun idama karşıyım.
Çünkü biliyoruz ki, bu pekala güçlülerin, yönetimi elinde bulunduranların çıkarı uğruna kullanacağı bir oyuncağa dönüşecek.
Aç olup çalanlar asılırken, banka sahipleri bunu gülümseyerek izleyecek.
Hayır, bu yanlış.
benim yorumumdan bahsediyorsunuz galiba.
ben dinden değil, eğitim vermesi gereken uyarması gereken din adamlarından bahsediyorum.
Dinimiz çoluğa çocuğa tecavüzü kabul etmiyor bu belli , bunlarda imansız o da belli , bu durumda yol gösterenler ,kadınla uğraşmayıp erkekleri eğitsinler.
Bence asıl İslam'ın ne dediğini yorumlayamıyoruz. İslam kadından önce kafanı kapat, dar giyinme, dikkat çekme gibi bir beklentisi yok.Peki öyleyse,madem sadece kadınları eğitmeye çalısıyor ve uyarıyorlar. Neden hala evli ve 3 çocuk anası olduğu halde başka adamların altına yatıyor ? ' Saçınızı kapatın,dikkat cekmeyin,dar giyinmeyin . Çünkü ALLAH Kur'an da böyle buyuruyor. ' Diyor din adamları. E evet doğru. Peki herkes bunu yerine mi getiriyor . Hayır ! Yani demek istediğime geliyoruz yine. Kötülükte,İyilikte. Hasetlikte-Saflıkta. İmanda-İmansızlıkta insanın yalnızda içinde filizlenen hakikattir.. Kimse kendi eliyle başkasını düzeltemez. Herkes kendi eliyle ve iradesiyle,kusurlarını ve yanlışlarını düzeltir. Veya var olan nefsine iradesiyle hakim olur.
Bence asıl İslam'ın ne dediğini yorumlayamıyoruz. İslam kadından önce kafanı kapat, dar giyinme, dikkat çekme gibi bir beklentisi yok.
İslam hakikatiyle yaşanırsa insana huzur verir ama maalesef herkes kendine göre bir yorum yapıyor bu konuda. Kuran'ı çok okumuş gibi de herkes "kapanmak var ya da yok" gibi şeyleri çok net söyleyebiliyor. Farklı bir konu ama yine de yazmadan edemedim. Konu dine değiniyorsa ki değindirmemek lazım.
Ben karşı değilim taciz tecavüz suçu işleyen herkes asılsın.
Biri asılırsa belki diğerleri cesaret edemez. Farklı cezalarda olabilir tabi yeter ki caydırıcı olsun.niye asılsın da bir kerede kurtulsun yahu..
evet bende kesinlikle idama karşıyım ama hemen kurtulmasınlar diye..
suçun mahiyetine göre kafamda türlü türlü ceza yöntemleri var benim..
Biri asılırsa belki diğerleri cesaret edemez. Farklı cezalarda olabilir tabi yeter ki caydırıcı olsun.
3 ü birden nasıl aynı şeyi yapıyor? Belli ki bu pislikler bunu aile içinde normal hale getirmişler ve aralarında bile konuşmuşlar. Yoksa tesadüf olamaz.. Keşke kıza bi DNA testi yapılsa gerçekten o babadan mı? Çünkü babanın nefsi evladını çekmezzz.. Çekmemeli.. Anne denilen yaratığı da tıksınlar içeri
Peki öyleyse,madem sadece kadınları eğitmeye çalısıyor ve uyarıyorlar. Neden hala evli ve 3 çocuk anası olduğu halde başka adamların altına yatıyor ? ' Saçınızı kapatın,dikkat cekmeyin,dar giyinmeyin . Çünkü ALLAH Kur'an da böyle buyuruyor. ' Diyor din adamları. E evet doğru. Peki herkes bunu yerine mi getiriyor . Hayır ! Yani demek istediğime geliyoruz yine. Kötülükte,İyilikte. Hasetlikte-Saflıkta. İmanda-İmansızlıkta insanın yalnızda içinde filizlenen hakikattir.. Kimse kendi eliyle başkasını düzeltemez. Herkes kendi eliyle ve iradesiyle,kusurlarını ve yanlışlarını düzeltir. Veya var olan nefsine iradesiyle hakim olur.
Nur suresi 30,31. ayetler. Yok diyemezsiniz.