ÖZ babası Öz ağbeyi Öz amcası Tecavüz etti !!

Tiksiniyorum yasamaktan nefesim kesiliyor
Olayı ayrıntılı dusunmek daha da tiksindirici
Kim nasil başladı digerlerinin nasil haberi oldu
Bir anne bunun kizina yapilmasina nasil goz yumar
Nasil bir vicdansizliktir aklim almıyor
Allahin gazabi ustlerinde olsun inşallah

anne denilen kadının yaptığına bak oğlundan şikayetçi olur muu canımmm gerekirse kızını da şikayet eder ama oğluşu şikayet edilemezzzz :KK34:
pislikkkler ne desem az ...

Allah sizin belanizi versin, geberin pislikler. Seyleri kopasicalar. Geberin.
O annede anne degildir, haysiyetsiz kadin.
Oglunu korumayi biliyosunda 13 yasinda hamile kalan kizini hicmi dusunmezsin. Senin yuzunden su an beynimdeki " anne' kelimesi kirlendi.
Bide hamile kalmis yavrum daha 13 yasinda.

O anne bozuntusuda elbet her gun her gun bunlarin yasanmasini izliyormus. Allahim resmen goz yummus. Aklimi kaciricam.
Kocasi geceleri 13 yasindaki kizinin yanina gitti belkide. Amca bozuntusu eve ugrayip kiza yanasti kac kere. Ve baba farkinda! Abi farkinda cunku o serefsizlerde ayni seyi yaptilar.
Ya Allahim, yan odada..
Offf.
Kotu oldum sabah sabah.

Ayrica anne bozuntusu; sen veli olarak hak sahibi olamazsin! Kes sesini. Senin gibisi olmaz olsun kes sesini geri kalan hayatinda boyunca hic ama hic bi seyde hak mak vermem ben sana elimden gelse. En buyuk acilari ceksen bile su yaptigin haysiyetsizligi kapatamazsin. O kiz simdi bunlari nasil unutucak habrin varmi hic?
"arkamda dag gibi babam" kelimesinin o kizdaki yikikligi..
" eve erken gel karanliga kalma kzim, basina bisey gelir Allah gostermesin" diyen anne sevkatinin eksikligi..
" o etek cok mini olmus, git degistir" diyen iyi niyetinden koruyan abinin eksikligi..

Oglunu koruyor daha pislik kadin ya. Bu kiz yasayabilirmiki su saatten snra? Hayati hayatmidirki? Allah bildgi gbi yapsin seni..

o değilde anne şikayetci olmayınca yargılama olmayacak değilya şikayetimi kalmış bunun -o çocuk nasl atlatacak nasıl unutacak bunu

Allahım nolur bu pisliklerin yaşamasına izin verme, işkenceyle ölsünler
Ne yazacağımı bilmiyorum artık, kalbimi sıkıştırıyor bunları okumak

Hay Allah belanızı versin !!!! Öz'üne nefsi yükselecek kadar aşağılık hale gelmişler!!! İçerde inşaAllah bi manyağa denk gelirsiniz de bedelini misli ile ödersiniz ! Sizin gibi baba amca dayı abi vs.. olması yerine olmaz olsun dünyada tek olalım ...Şimdi kime güvenmeliyiz çok merak ediyorum ! İDAM EDİLSİN BU KÖPEKLER !!!

Eğer bunlara da iyi hal indirimi yaparlarsa Allah hepsinin belasını versin kendileri de pislik içinde gebersin gitsin, o anne sıfatlı yaratığa da diğerlerine de diyecek sözüm yok zaten dilerim aynısını yaşamadan gebermezler

Allah belanızı versim sizin,bir baba abşi ve amca nasıl yapar bunu..
Hele anneye bak oğlundan şikayetçi değilmiş,olma zaten ileride kendi kızınada tecavüz eder nasılsa..
Sen zemini hazırlamışsın oğluna adi kadın seni..
Kesinlikle idam gelmeli bu hayasız ahlak yoksunu insanlar geberip gitmeli..

İnanamıyorum ya iğrenç ötesi Allah belanizi versin okuyunca tüylerim ürperdi midem bulandı bunlar idam edilmeli kesinlikle

her dini programda kadınlarla uğraşacaklarına erkeklere iki çift laf söylemeyen tüm din ile uğraşanlarında bu olayların vebali üstünüze olsun.Yok ne giyinmiş,ne renk takmış,saçının teli bıdı bıdı bıdı aklınız fikrinizden kadınları cinselliğini bir çıkarıp adam olmaya çalışsanız,etrafınızada ışık tutsanızda böyle insan müsveddelerini yola getirmeye çalışsanız Allah'a daha yakın olmazmısınız ?

Bu olayı Dine veya Din adamlarına bağlamayınn. Bu İnsanın 'İmanıyla' ilgilidir. Kimse kimsenin nefsine,imanına,iradesine sahip çıkamaz. Herkes kendinden sorumludur !
Şu tür haberleri ne zaman okusam,gözlerimden yaşlar süzülüyor.. RABBİM Ülkemizi ve tüm Dünyayı ıslah etsin. Herkesin kalbine Vicdan,iman,insanlık duygusu versin Ya RABBİM :'( :'(

Ben söz konusu ne olursa olsun idama karşıyım.
Çünkü biliyoruz ki, bu pekala güçlülerin, yönetimi elinde bulunduranların çıkarı uğruna kullanacağı bir oyuncağa dönüşecek.
Aç olup çalanlar asılırken, banka sahipleri bunu gülümseyerek izleyecek.
Hayır, bu yanlış.

X