• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öz anneden küçük kıza öldüresiye dayak

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
Mersin'de küçük yaşta öz çocuğunu “Sen haram çocuksun, seni bir gün öldüreceğim” diyerek işkence edercesine döven bir kadının görüntüleri sosyal medyada tepkilere neden oldu
fft2mm7724493.jpg

Sosyal medyada “Mersin’de öz anne dehşeti” başlığıyla yayımlanan video büyük tepkilere neden oldu. Odada bulunan bir başkası tarafından cep telefonuyla çekilen görüntülerde, annesinin 2-3 yaşlarındaki çocuğunu ağladığı için azarladığı ve işkence edercesine dayak attığı görüldü. Kadının küçük çocuğunu döverken söylediği sözler de, tepkilere neden oldu:

İzlemek için:

“Herkesin dayağını yiye yiye büyüyesin inşallah. S..r git. Bir sus ya. Seni öyle köşe köylerde büyüteceğim ağzına s..n çocuğu. Senin Allah belanı versin sen öyle rezil bir çocuksun. Gün yüzü görmeyesin inşallah. Böyle bir rezillikle geçinesin inşallah. Bu benim bedduamı alıyor ya bu adam olmaz bu nankör. Uğursuz. Kendi başını ye inşallah. Haram çocuksun sen. Sen bir gün, gün yüzü görmeden gideceksin. Öldürmem lazım seni. Senin Allah belanı versin de kurtulacağım. Seni deli edeceğim. Seni dövmüyorum ha, seni bir gün öldüreceğim.”

kaynak: http://www.posta.com.tr/3Sayfa/Habe...uk-kiza-olduresiye-dayak.htm?ArticleID=338090

Son düzenleme:
Bu videoları kim çekiyor yahu? Çekerken nasıl göz yumuyor?

Pisliğe bak haram çocuk ne be? Sen ne halt ettin de çocuğa atıyon pisliğini. Ay delircem atın şu kadını tımarhaneye çıkmasın bi daha, beyin yoksunu, gerzomat.

artık bu aile içi şiddete dur denmeli.
Aile bakanlığı başka şeyleri kapatmayı bırakıp bu konulara kafa yorsa keşke.
Aile hekimlikleri görevlendirilip her 3 ayda bir çocukları görme ve rapor alma zorunluluğu getirilsin.Başka türlü bu Allah korkusu olmayan vicdansızlar bitmeyecek.

Delircem yaa delircem, Allahım delircem, aklıma sahip ol, kızım kucağımda şu an, onun sıcaklığı bile en zor anımda bana destek olurken bir anne nasıl böyle yapar, nasıl vurur, kolundan tutar atar, nasıl ya nasıl? Allahım o çocuğu kurtar bu zalim lanet pisliğin elinden.

Çok üzgünüm, içim acıyor

kizkurusu kizkurusu apranxx apranxx
buraya bir kaç defa yazmış olduğunuz hükümete yakınım, konuşuyorum ,yazınıza istinaden:
Lütfen aile bakanı mı kim ilginiyorsa söylermisiniz çocukları kendi ailesinden bile korumak için ne gerekiyorsa yapılsın artık.Aile hekimliğine zorunlu kontrol mu getirirler ne yaparlarsa yapsınlar,yeterki çocuklar için gerçekten artık bir koruma yasası çıkarılsın.En büyük emanettir dünyada çocuk.

kizkurusu kizkurusu apranxx apranxx
buraya bir kaç defa yazmış olduğunuz hükümete yakınım, konuşuyorum ,yazınıza istinaden:
Lütfen aile bakanı mı kim ilginiyorsa söylermisiniz çocukları kendi ailesinden bile korumak için ne gerekiyorsa yapılsın artık.Aile hekimliğine zorunlu kontrol mu getirirler ne yaparlarsa yapsınlar,yeterki çocuklar için gerçekten artık bir koruma yasası çıkarılsın.En büyük emanettir dünyada çocuk.

Sevgili mito ay kito muydun sen neydin :rolleyes:

İşine bak şekerim bol güneşli günler

Beni de etiketleme

Anladın ?

Senden daha önemli işlerim var klavye vatanseverleri siziiii

Ayrıca bu konu farklı bir.konu önceden deli diye bağlanan çocuklar vardı bilirsin herhalde ailesi hemde bunu yapan

Şimdi onlar ne oldu mito ? Biliyorsun mu :)

artık bu aile içi şiddete dur denmeli.
Aile bakanlığı başka şeyleri kapatmayı bırakıp bu konulara kafa yorsa keşke.
Aile hekimlikleri görevlendirilip her 3 ayda bir çocukları görme ve rapor alma zorunluluğu getirilsin.Başka türlü bu Allah korkusu olmayan vicdansızlar bitmeyecek.

Mito, üvey anne.dehşeti vardı aldılar çocuğu falan. Biliyorsun. Herhalde.

Sıkıntı yapma rahat ol alırlar elinden artı abartma istersen he, her konuda hükümet hükümet yanı komik olma hükümet alıyor sen kavgana bak

Sevgili mito ay kito muydun sen neydin :rolleyes:

İşine bak şekerim bol güneşli günler

Beni de etiketleme

Anladın ?

Senden daha önemli işlerim var klavye vatanseverleri siziiii
Kötü birşey mi yazmış sana madem yakınsınız bişeyler yapın diyor çocuklar için, ama pardon çocuklar için birşey yapıcak olsanız tecavüzcülere tepki gösterirdiniz

Back