SON 3 OYUNCAK
Aa bende cuma günü atmış tl ödedim dahakargoya verilmesi dün verecekti ama bu gün girmiş yine ses yok.Buraya girip yazmayı biliyorsun arkadaş ürün sattığın senden kargo bekleyen arkadaşlar sana neden ulaşamıyor burada yazıkki 3 kurusa tenezzül ediyor insanların güvenlerini suistimal ediyorsun. Parayı alana kadar irtibat halinde oluyorsun sonra araki bulasın. Ama maalesef yanlış duvara tosladin eşim avukat verdiğim paranın yüz mislini harcasada seninle ve eşinle uğraşacak buraya yazıyorum ki diğer arkadaşlarda görsün bizimle aynı duruma düşmesin. Bunca yıldır bu portala giriyorum senin gibisını görmedim.
Kargoyu verdiniz miGiriş yaptiginizda dönersiniz cumartesi vereceksiniz kargoya vermediniz p.Tesi karşı dediniz verdiniz mi acaba verdiniz takip için numarayı iletebilirmidniz geldiyse alayım sordum bulduramadim isimden.
Umarım biz yaniluyoruDur kendisi bir açıklama yapar yoksa kimse haram yemek istemez diye düşünüyorum .Ben taaaaaaa geçen pazartesi 50 tl odedim perde icin ama bugün tam 10 gun oldu perde merde yok ortada. Eger perde cumaya kadar gelmezse mahkemeye vercem and içtim.
umarim..ama cumaya kadar gelmezse, hakkimi haramU
Umarım biz yaniluyoruDur kendisi bir açıklama yapar yoksa kimse haram yemek istemez diye düşünüyorum .
umarim..ama eger cumaya kadar elime ulasmazsa perde, hakkimi haram edip kenara cekilmeyi dusunmuyorum. vercem bi dilekce mahkemeye, sikayette bulunucam.U
Umarım biz yaniluyoruDur kendisi bir açıklama yapar yoksa kimse haram yemek istemez diye düşünüyorum .
ben cevap verip telafi edeceğini düşünüyorum tenezzül edilecek rakamlar değil beklemedeyimumarim..ama cumaya kadar gelmezse, hakkimi haram
umarim..ama eger cumaya kadar elime ulasmazsa perde, hakkimi haram edip kenara cekilmeyi dusunmuyorum. vercem bi dilekce mahkemeye, sikayette bulunucam.
Aynenben cevap verip telafi edeceğini düşünüyorum tenezzül edilecek rakamlar değil beklemedeyim
yinede anlayışınınız için saolun kargolarınız teslim edildi ve kargo takip nolar ulaştırıldı iyi günlerde kullanınızben cevap verip telafi edeceğini düşünüyorum tenezzül edilecek rakamlar değil beklemedeyim
Teşekkürler açıklama bizi yaptıktan sonra sorun olmazdı.yinede anlayışınınız için saolun kargolarınız teslim edildi ve kargo takip nolar ulaştırıldı iyi günlerde kullanınız
azıcık sabrredebilirdiniz vaktim olsa tabiki en kısa sürede vericektim çalışsan biriyim birde düşünün
ürünleri bu gün teslim aldım.Teşekkürler.güncel
NE DEMEK :) GÜLE GÜLE OYNASIN KIZINIZürünleri bu gün teslim aldım.Teşekkürler.
en Üsttekinler satıldı diye belirttiğim.diğerlerin hepsi duruyorne satıldı ne kaldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?