Gelinlik Modelleri Oyuncu Sinem Öztürkün gelinliği :):)

ayy hiç begenmedim gögüsleri ne öyle nerdeyse çıkıverecek içinden zor duruyorlar:):):

Gelinlik denilen o en güzel, en anlamlı elbisede biraz masumiyet gizemlilik olmalı, göğsünü açarak güzel durduğunu mu sanmış? hiç beğenmedim giymeseydi daha az dikkat çekerdi. hiç beğenmedim hiç :umursamaz:

ben hiç beğenmedim üst kısmı olsun alt kısmı olsun gelinliğe benzemiyor ki

Bence gelinliğin modellinden çok o e yakışıp yakışmadığı önemli bence bu kıza yakışmış evet altı daha güzel olabilirdi ama yinede kötü değil

göğüsler çok ortada yaa.dekolte olsun da biraz da masumiyet olmadı

Ya bu aslında güzel bir kızdı, ne kadar çirkin olmuş böyle... Ne gelinliği yakışmış ne makyajı ne saçı... Hiç beğenmedim. Gelinliğin üst kısmı iddialı ama güzel. Alt tarafsa berbat...

Aynen katılıyorum.damatta çocuklar duymasında Haluk'un iş arkadaşı olan çocuk galiba.

göğüsleri taşmış gelinlikte bu kadar göğüs dekoltesi hoş olmuyor bence gelinlik masumiyeti simgelemeli

gelinlik masumiyet zerafet simgesidir bence, orası burası fazlaca dekolte olduğunda bu özellik gidiyo .ayrıca bunu müstakbel karısının giymesine izin veren erkekleride anlaya bilmiş deilim:umursamaz:

yandan çekilmiş olan fotosunda göğüsleri ağzına gircek nerdeyse ne kadar sıkıştırıp kaldırmışlar öyle.kafamçokkarıştı

göğüsler çok iğrenç durmuş ya...
çok fazla sıkıştırmışlar..
silikonlar iyi patlamamışkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…