• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Oyuncu Sinem Öztürkün gelinliği :):)

Gögüs kısmını hiç beğenmedim, doğallıktan eser yok sankim balon koyup şişirmişler...
Gelinliğide beğenmedim zati...

Gelinliğin üst kısmı çok hoş ama silikonları fışkırmış resmen,gelin olmanın tüm masumiyetini kaçırmış

Bence çok güzel gelinlikte Sinemde..
Arka Sıradakilerde pek beğenmem çok çirkin bulurdum , belkide dizide yaşının gereği uymadığı için..
Ama şimdiki resimlerde hoş çıkmış..
Gögüs dekolteside çok hoş..

gelinlik hoşda gogus kısmı cok abartılı bence biraz o gogusler içeride kalsaymıs :) hoş olmamıs

2. ve bi başka fotosunda yandan göğsü katlı durmuşya.. bana çok itici geliyo o görüntü :umursamaz: beğenmedim..ağzına girecek gibi göğüsleri nerdeyse delikafadulden

valla herkez göğüslerine bakmaktan ne yüzünün nede gelinliğinin farkına varamamışlardır bence ÇOKDA abartılılar bence yanındaki miğdesizse bize bişey demek düşmez hoş onlar için gelinlik zaten çok çnemli değildir evlilikleri gibi gelinlikleride sıradan onların.

gelinlik iğrenç tek kelimeyle, etek kısmı çok adi ve buruşuk durmuş. silikonları fışkırmış resmen ve yanyan bakınca katlanıo :mymeka: bencede gelinlik giyiyorsan biraz masum durmalı o gelinlik çünkü saflığın sembolü diye biliyorum :delphin:

üstü güzel altı işe yaramaz.. bu arada 2. resim ne kadar komik durmuş.. =)

gelinliğin etekleri ütüsüzmüş gibi duruo

çok seksi bi gelin olmuş yaa

ben gelinin masum ve safını severim:delphin:

Yahu bunlar hep kamera karşısındaki insanlar neden bu kadar özensiz oluyorlar gelinlik seçiminde anlamış değilim..Çok daha hooş bir model olabilirdi..

Gelinliği beğenmedim ayrıca dekolteside çok gereksiz sırf göğüslerini göstermek için giymiş sanki o gelinliği makyajı saçı gene idare eder yani..yerimseniben

acıkcası ben de yorumların cogunun aksine gelinliği begendim :)
evet gogus kısmı biraz abartilmiş olabilir ama bence çok güzel bir gelin olmuş sinem ozturk :)

aynen. bana hiç itici gelmedi. çok beğendim.
göğüsleride çok güzelmiş gerçekten. dekoltesinide hoş buldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
gelinliğin etekleri ütüsüzmüş gibi duruo

çok seksi bi gelin olmuş yaa

ben gelinin masum ve safını severim:delphin:

Aynen katılıyorum canm göğüs pörtlemesi olmuş kaydirigubbakcemile3 altıda ütüsüz gibi gelin masum olmalı avrupai olmaya çabalamış galiba​

Back