Gelinlik Modelleri Oyuncu Sinem Öztürkün gelinliği :):)

oyuncuda gelinligide hos gogusler cok gorunmeseymis daha da guzel olurmus bencezemuszemus

Son düzenleme:
her anın fotosu var. siz mi çektiniz yoksa kaydirigubbakcemile3

ben beğenmedim.
göğüsler güzel (silikon yoksa süper hatta ) ama dekolte kısmı hiç hoş durmuyor bence.
modeli de beğenmedim.
çok daha güzel ve yakışacak bir model olabilirdi.

gelinliğin üst kısmı çok hoş ama göğüsleri fazla kaldırmışlar :S
ee zaten büyük...dizide hç böle gözümüze gircek gibi durmuyo çünkü...
gelinliğin alt tarafı hoş degil sadece bana göre...tercihim farklı olurdu ama güzel bi gelin olmuş zemuszemus

Duvar adlı dizide oyanrken bayılırdım bu kıza ama sonradan biraz değişti gbi geldi sanki ..ama düğününde çok güzel olmuş gerçekten allah mutluluklarını bozmasın çok beğeniyorum kendisini komple her yönüyle opuyorumnanaktan

göğüsler çok ön planda yha... resmen taşmış gelinlikten ... ama saçı makyaşı çok hoş olmuş ...

bence hiç asil durmamış. gelinlikten göğüsler bu şekilde fırladığı zaman hiç hoşuma gitmiyor.
normal bir zamanda giyilse neyse de gelinliğin ruhuna hiç yakıştırmıyorum ben

şimdi göğüs var ki göstermiş diyorsunuz ama bu dekolteden ziyade çirkin bi görüntü olmuş bence çünkü taşmış.... o taşıklık olmasaydı güzel taşımış derdim ama bu haliyle beğenmedim.. yine de Allah mesut etsin içine sinmiş ki giyinmiş..

göğüs kısmı berbat.. sanki iki tane voleybol topunu oraya idareten koymuşlar gibi.. kız da güzel değil zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…