Evet alt mesajlardan önce çok daha tehlikeli apaçık mesajlar var, onlara kimse ses çıkarmıyor ama böyle gizemli şeylere bayılıyoruz. kriminalcilik oynuyoruz gibi oluyor biraz sanki. :)
çocuklara anneler saatlerce pepe izletiyor her bebeğin elinde ipad her çeşit oyunu oynuyor. Daha bugün bir konu vardı 8 yaşındaki çocuğun önüne silahları koyup resim çekmişler. Çok açık ve net tehlikelerle dolu dünya...
Eveeet! Artik her çoçuga tablet veriyorlar, angry birds oynuyorlar ve mercimek çorbasi yerine artik fastfood var, çikolata var,.. 6 yasindaki çoçuklara bile red bull verenler var,...
Bilmiyorum, hersey benim çoçuklugumdan o kadar farkliki. Evet ben pamuk prensese bakardim, power rangers'ede fakat ben daha çok disarda arkadaslarim ile top oynamiyi, kosturmayi severdim. Askam eve geldigimde annem beni banyoya sokup mis gibi uyurdum.Bilmiyorum, benmi çok eski kafali düsünüyorum?
Bu arada daha önceki mesaji okudum, öpüsen insanlar üzerine. Bunu sende bilirsin fakat yinede vurgulamak istedim. Öpüsmenin görülmesi asil zararli degildir. Ilerde esim beni öptügünü (küçük tabi, yarim saat öpusmekten bahs etmiyorum

) çoçuklarim tarafindan görülmesini istiyorum. Öpusmek tabu olmamasi lazim. Sevgi gösterisi oldugunu bilmeleri lazim fakat bu çoçuklar için degil, büyüklerin isi oldugunuda bilmleri lazim.
Ben çoçuklarimdan herseyi saklamaktansa, saglikli bir sekilde egitmeyi daha önemli buluyorum. Yani bügün çizgi filmi yasaklasanda, yarin bir billboarda, sokakta görebilir. Gizlersen, bir gün gördüklerinde sasirabilirler. Fakat ne oldugunu bildikten sonra, nasil davranacaginida bilirler.