Bebek İkinci El Oyuncaklarimiz hepsi markali orjinal

Herhangi bir sorunu yok.direksiyonda ve oyun pedi beraber canim .direksiyondan yonetiliyor cunku.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet diğer sitelerde buldum nasıl Olduğunu şimdi anladım, sağolun..
Bunlarda kargo bize mi ait? Eğer bize aitse bana biraz indirim yapabilir misiniz? Durum biraz sıkışık, kargo da eklenince çok yüklü olacak diye bu ricada bulundum

Fiyatlar yeterince uygun ptt kargo zaten en uygunu onunla gonderiyorum .
Izmirdeyim.

Eğer satılmadıysa ve oyuncaklar sapasağlamsa fil, direksiyonlu araba , ahşap oyuncak, masalcı tırtıl ve kurbağa ( fonksiyonunu da yazarsan sevinirim) bunları almak isterim. Eşim iş için bu hafta İzmir'e gidecek elden alabilirim dilersen ödemeni önceden hesabına çıkartırım veya alırken veririz nasıl isterseniz.

Telefondan giriyorum linkler acilmiyor uzgunum

Bateri satildi. Masalci tirtil ve ikilo egzersiz icin yarin odeme yapiacamis. Bekliyoruz bakalim.digerleri sahiplerini bekliyor

Yukaridan asagi dogru fiyatlar : 40_40_25_10_15_15_15_20_50_20_40_40tl telefondan baglandigim icin resimlere yazamadim

cevap vermediniz ?

1.siradako sewimli zurafa agzindan topu atiyorsunuz icinde merdiven tarzi mekanizma var ses ve isik esliginde asagi dusuyor. El goz kordinasyonu icin egiti oyuncak

Oyuncaklar saglam. Sadece tirtili bir arkadas alcam yarin odeme ypcam dedi onun disinda sorun yok. Eldende teslim alabilir problem yok

Masalci tirtil bez kitap ikili egzersiz arkadasim bateri ve at satilmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…