Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları oyuncaklarım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi qldn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

qldn

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
512
84
318
merabalar ben lise cocuk gelişimi ve egitimi bölümü okuyorum yaptıgım oyuncakları paylasmak istedim diğer cocuk gelişimi öğrencilerine faydası olur umarım :)
civciv dolgu oyuncagım :)

bende çocuk gelişimi mezunuyum bende çok yaptım buna benzer şeyler.Şimdi oğluma kaldı bunlar.

harika olmuş bunlar nasıl yaptın kolaysa bende oğluma yapmak isterim

civcivi yapmak istiyorsanız eger dikiş makineniz varsa kolay sayılır biraz ugrastırıyor tabi ama sonuca deger ama dikiş makinesi olmazsa cok muntazam olmuyor o yüzden

bende çocuk gelişimi mezunuyum bende çok yaptım buna benzer şeyler.Şimdi oğluma kaldı bunlar.

cekip koyabilirseniz sevinirim fikir olur banada :) benimkilerde öyle olur sanırım liseden sonra devam etmeyi düşünmüyorum bu bölüme :)

Annemlerden getirip koymayi basarablirsem koyarim resimlerini canim.benim pek el becerilerim yoktu annem yardim ederdi bana

Annemlerden getirip koymayi basarablirsem koyarim resimlerini canim.benim pek el becerilerim yoktu annem yardim ederdi bana

tamam cok tesekür ederim yinede :) ben kendim yapıyorum annemlerde bazen yogun oldugumu görünce yardım edelim falan diyolar amann ne var canım bunlarda falan diyorlar 15 dk sonra pes ediyorlar :)

aferin sana gayet güzel olmuş sabırlısın,bende çoçuk gelişimciyim ara verdim evlenince tekrar başlıcam sanırım çalışmaya..sana tafsiyem çok güzel kendini geliştirmen falan ama ygs ağırlıklı çalışman bunlara bukadar emek sarfetmemen ..mezun olunca zaten yaparsın daha az zahmetli oyuncak yapımlarında bulun..eğitim hayatında başarılar dilerim başarılı bş gelişimci olcan belli

cok tesekkür ederim :) ben malesef oyuncaga az zamanda harcasam ikisini bir arada yürütemiyorum farkındayım sınavda bunları sormayacaklar bana ama en azından bunlarlada okul puanımı yükseltiyorum.. bir de zaten üni de devam etmek istemiyorum acıkcası nefes darlıgım var ve etkinliklere katıldıkca uygulamalara gittikce yapamayacagımı anlıyorum o yüzden simdilik düşünmek istemiyorum hiç bir şeyi

sakın öyle düşünme gir dene kendini sanırım artık puanda kırmıyolar farklı bölüm seçince,çok fazla yoğun olmayan bir bölüm tercih et mutlaka gir..açıköğretimde olabilir düşünmüyorum deme,biliyorum meslek lisesi hazırlamıyo üniye istesende dershane olmadan çok zor çünkü yoğunluk var bu bölüme ama başka bölümleride tercih et açıköğretimde olsa..sosyal hizmetlerde buna yakın bişey açıköğretim ...sınava mutlaka gir dene şansını denemiş olursun en azından

evet sınava kesinlikle giricem suan 11.sınıfım seneye dersaneyede kesin gidicem insallah o zaman bir şeyler yapmaya calısacagım.. acıköğretimde okumayı düşünüyorum bunun yanında insallah olursa memurluk istiyorum cünkü öğretmenlik dısında benim yapabilecegim seyler var yormayan seyler insallah seneye baslayacagım hazırlanmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…