Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel olmuşlar ellerine sağlık :)
harika olmuş bunlar nasıl yaptın kolaysa bende oğluma yapmak isterim
bende çocuk gelişimi mezunuyum bende çok yaptım buna benzer şeyler.Şimdi oğluma kaldı bunlar.![]()
Annemlerden getirip koymayi basarablirsem koyarim resimlerini canim.benim pek el becerilerim yoktu annem yardim ederdi bana![]()
aferin sana gayet güzel olmuş sabırlısın,bende çoçuk gelişimciyim ara verdim evlenince tekrar başlıcam sanırım çalışmaya..sana tafsiyem çok güzel kendini geliştirmen falan ama ygs ağırlıklı çalışman bunlara bukadar emek sarfetmemen ..mezun olunca zaten yaparsın daha az zahmetli oyuncak yapımlarında bulun..eğitim hayatında başarılar dilerim başarılı bş gelişimci olcan belli![]()
cok tesekkür ederim :) ben malesef oyuncaga az zamanda harcasam ikisini bir arada yürütemiyorumfarkındayım sınavda bunları sormayacaklar bana ama en azından bunlarlada okul puanımı yükseltiyorum.. bir de zaten üni de devam etmek istemiyorum acıkcası nefes darlıgım var ve etkinliklere katıldıkca uygulamalara gittikce yapamayacagımı anlıyorum o yüzden simdilik düşünmek istemiyorum hiç bir şeyi
sakın öyle düşünme gir dene kendini sanırım artık puanda kırmıyolar farklı bölüm seçince,çok fazla yoğun olmayan bir bölüm tercih et mutlaka gir..açıköğretimde olabilir düşünmüyorum deme,biliyorum meslek lisesi hazırlamıyo üniye istesende dershane olmadan çok zor çünkü yoğunluk var bu bölüme ama başka bölümleride tercih et açıköğretimde olsa..sosyal hizmetlerde buna yakın bişey açıköğretim ...sınava mutlaka gir dene şansını denemiş olursun en azından