- Konu Sahibi Arjinjewel
navukat arkadaşım sen aklımdasın istediklerin için ilk seninle irtibat kuracağım
Masalcı fil hello kitty abaküs prensesler ve çadır benim arakadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
navukat arkadaşım sen aklımdasın istediklerin için ilk seninle irtibat kuracağım
telefon satılmış galiba,önce sordum ama devam edemedim çocuktan dolayı hangileri ses müzik çıkarıyor bu oyuncaklardan
Canim bütün harfler var mı onuda aliyim
bakayım tekrar, nasıl olsa sana mail atacağım canım o zaman tamlarmı söylerim ama çokça var birkaç eksik varsa yazarım sana
Tamam canim onlarida aldım başka ekliyeceginiz varmi canim
sanırım eklemeyi unuttuğum şeyler olmuş bakmaktayım şu an
güle güle kullansınlar o zaman:)
Masalcı fil;30aaa ben telefonu eklemeyi unutmuşum o telefon ve müzik seti sesli tam şu an ayına uygun.Eki Görüntüle 862447
birde masalcı kuzucuk ve beyaz ayıcıkta hoşuna gidebillir
Masalcı fil;30
Çadır;30
Tahta abaküs; fiyat?
Prensesler;10
Çilekkızlı egitim seti;fiyat?
Üzeriinde şekiller ve sayılar harfler olan legolar;fiyat?
Hello kitty ;? Ses veya müzik var mı fiyatı nedir ? Bekliyorum )) hepsi çok hoş!!!!
Üzerinde sekiller ve sayılar olan leylleri ben aldım canim
Güle güle kullanın o halde kısmet değilmiş)
Üzerinde sekiller ve sayılar olan leylleri ben aldım canim
kafam karıştı yok canım başka herhalde çıkarsada sana mailden atarım evet aqua doodle ve eğitim legoları senindir.
Masalcı fil;30
Çadır;30
Tahta abaküs; fiyat?
Prensesler;10
Çilekkızlı egitim seti;fiyat?
Üzeriinde şekiller ve sayılar harfler olan legolar;fiyat?
Hello kitty ;? Ses veya müzik var mı fiyatı nedir ? Bekliyorum )) hepsi çok hoş!!!!
Teşekkür ederim canim hesap bilgilerini mailden atarsan Eft yaparım canim barbi felan yok herhalde canin sagolsun
barbi var canımda benim kız beğenmez deyince eklemedim