How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Beslenmesi oyuncakları nasıl steril ediyorsunuz???

• Konu Sahibi Konu Sahibi misya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

misya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2009
92
4
86
Ankara
şıngıraklarını diş kaşıyıcılarını yani çamaşır makinesinde yıkanmayan oyuncakları nasıl temizlemek lazım. malum yere atıp duruyorlar emzikleri kaynatıyoruz da diğerlerini ne yapıcaz bilmiyorumkismile

arkadaş steril makinasına demek istemiş canım.ben almadım makina ama emziklerini dediğin gibi kaynatıyorum.çıngırak,dişlik we peluş küçük oyuncaklarını da kaynar suda bekletip yıkıyorum

arkadaş steril makinasına demek istemiş canım.ben almadım makina ama emziklerini dediğin gibi kaynatıyorum.çıngırak,dişlik we peluş küçük oyuncaklarını da kaynar suda bekletip yıkıyorum

hımmm tmm canım sımdı anladım tesekkur ederım

bir süre sonra onların steril yaptıklarımızla işi olmuyor nedense nerde ellenmiyecek şey var gidip onları ağızlarına koyuyorlar mesela tv kumandası cep telefonu mause cdler ve birçok ev eşyası gibi o zaman ne yapıcaz

dişliğini yeni almıştım , kullanmadan steril edeyim dedim
attım sterilizatöre :1shok: :1shok: ne göreyimmmm
arıyorum arıyorum yok birde ne göreyim suyu patlamış :roflol: :roflol: :roflol:

ben oyuncaklarını arada bir sadece suyun altına tutup yıkıyorum.plastik şeyleri kaynatmak iyi değil diye biliyorum.mesela diş kaşıyıcılarda kaynatmayınız sabunlu suda yıkayıp durulayınız yazıyor.sabunuda herzaman değdirmek iyi olmuyor bence.mikrop oluyordur kesin ama ne yapayım fazla korumakda iyi değil gibime geliyor

bağışıklık sisteminin güçlenmesine izin vermek adına çok sık sterilize etmemek lazım bence. Biz de sterilizasyon aletleri olmadan büyüdük sonuçta. ben arada bir yıkananları makineye atıyorum. agzına soktuğu şıngırak ya da diş kaşıyıcılarını da arada bir yıkıyorum yere düşmeyenleri bir temiz kutuya koyuyorum gün içinde. çok sakınmamak lazım, zaten mümkün değil cünkü elini attıgı her yerde illa ki mikrop var...

sokakta düşmedikten sonra evde yere düşen şeyleri hiç steril etmedim. biraz mikrop da lazım canım benim onlara..

bazen sıvı sabunla bazen de yıkayıp kaynarsu döküyorum öyle her seferinde steril miteril yapamam. biraz mikropta alsın ayol.

her oyuncak steril edilmeyebilir bir yöntemde benden steril etmek istediğinz her türlü şeyi buzdolabının derin dondurucusunda bir kaç saat bekletmeniz yeterli..

her yerin belli bir florası var. bebeklerde evin doğal florasına karşı bağışıklık kazanıyorlar. dişlik kullanmıyoruz. oyuncakları her zaman değil bazen yıkıyorum. bence yıkamaya bile gerek yok çünkü zaman gelecek bebişlerimiz terliklerin altını bile yalayacak. ev ortamında bu kadar canımızı sıkmaya gerek yok.

Back