Aliexpresten daha önce alışverişim oldu ancak çok uzun sürdü gelmesi. Yurtiçinden bakıyorum.Aliexpressten alabilirsiniz
Bilmiyorum bu saydıklarımda sadece benim bildiklerim. Tavsiye istemek için açtım konuyu. Tüzük, vibrator harici bişi bilmiyorum zaten. Başka şeyler de öğrenmek istiyorum. Şunu kullanan var mı meselayüzük daha fazlasını istiyorsan vibratör , fakir işi olsun diyorsanızda telefonların titreşimini kullananlarda var
Canım bunlar genelde yalnız olan bayanların tercihi , oyuncak ilişkiye renk katacagını düşünmüyorum şahsi fikrim kendiniz renk katıcak şeyler yapın denemediğiniz isteyipte çekindiğiniz şeylerBilmiyorum bu saydıklarımda sadece benim bildiklerim. Tavsiye istemek için açtım konuyu. Tüzük, vibrator harici bişi bilmiyorum zaten. Başka şeyler de öğrenmek istiyorum. Şunu kullanan var mı mesela
aliexpress normalde de çok üzün sürüyor bir de şuanki süreçte daha da uzar, kur da aldı başını gitti zaten.erotik shoplara gitmek isterseniz randevulu kabul ediyorlar genelde aklınızda olsun, online siparişte de kargo gizliliğine önem veriyorlar.oyuncak güzel fikir canlandırmak için, değişik şeyler bulmak gerekiyo gerçektenBazen ilişkimiz sıkıcı hale gelebiliyor. Biraz daha renklendirmek için oyuncaklar düşünüyoruz. Titreşimli yüzük ya da vibrator desteği vb. Özellikle orgazmi kolaylaştıran şeyler almak istiyorum. Erotik Shop alışveriş deneyimi olan var mı acaba. Neler tavsiye edersiniz ya da deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz. Teşekkürler
Bu ne ola ki? Arada BİM’e gelen silikon mutfak gereçlerine benziyor.Bilmiyorum bu saydıklarımda sadece benim bildiklerim. Tavsiye istemek için açtım konuyu. Tüzük, vibrator harici bişi bilmiyorum zaten. Başka şeyler de öğrenmek istiyorum. Şunu kullanan var mı mesela
Bu şekilde mi düşünüyorsunuz gerçektenCanım bunlar genelde yalnız olan bayanların tercihi , oyuncak ilişkiye renk katacagını düşünmüyorum şahsi fikrim kendiniz renk katıcak şeyler yapın denemediğiniz isteyipte çekindiğiniz şeyler
Ne romantik ne de hard. Ortasi diyelim. Yeni şeyler keşfetmek istiyoruz sadece. Fantezi giyinip farklı pozisyonlar denemekten bahsetmiyorum amaBence tarzınıza göre bi seyler alin
Yani romantik bi iliski mi yoksa daha hard dedikleri türden bi iliskiniz mi var ona gore alin
Bu ne ola ki? Arada BİM’e gelen silikon mutfak gereçlerine benziyor.
Ben meraktan sex shop gezmistim ahaha cok turistik bir yer degil. Ya meraktan..Bazen ilişkimiz sıkıcı hale gelebiliyor. Biraz daha renklendirmek için oyuncaklar düşünüyoruz. Titreşimli yüzük ya da vibrator desteği vb. Özellikle orgazmi kolaylaştıran şeyler almak istiyorum. Erotik Shop alışveriş deneyimi olan var mı acaba. Neler tavsiye edersiniz ya da deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz. Teşekkürler
Ne romantik ne de hard. Ortasi diyelim. Yeni şeyler keşfetmek istiyoruz sadece. Fantezi giyinip farklı pozisyonlar denemekten bahsetmiyorum ama
Dediginiz vibratörleri filan deneyebilirsinizNe romantik ne de hard. Ortasi diyelim. Yeni şeyler keşfetmek istiyoruz sadece. Fantezi giyinip farklı pozisyonlar denemekten bahsetmiyorum ama
Mesela isten gelince once basbasa romantik bi yemek daha sonra yatak odasi belki klise gelebilir ama bu kliseye eklemeler yapabilirsiniz muzik gibi...Dediginiz vibratörleri filan deneyebilirsiniz
Ama onun disinda kelepce kirbac filan da deniyebilirsiniz ya da o anda müzik dinlemek ambiyansi saglamak hos olabilir
HahahahahajajBu ne ola ki? Arada BİM’e gelen silikon mutfak gereçlerine benziyor.
Kocam beni yataga kelepcelese yeminle panik atak geçirirdimDediginiz vibratörleri filan deneyebilirsiniz
Ama onun disinda kelepce kirbac filan da deniyebilirsiniz ya da o anda müzik dinlemek ambiyansi saglamak hos olabilir