Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
“Vibratör desteği” diye bir isim tamlaması bile kullanmış konuya ciddiyet kazandırmak için ama yine de olmamış.Hahahahahajaj
Sex oyuncaklarındam nasıl zevk aldiklarını mi anlatsın kadınlar onu mu istiyorsunuz ne gibi bir tavsiye bekliyorsunuz ooo benim 30 cmlik vib. Çok iyi dostum mu
Klitoris uyaricisi var mı acaba. Yoksa sedece penis şeklinde miNeyse iyi bakalım o zaman ben 30luktan gayet memnunun alın aldırın ailecek kullanın
Geçen bizim komşunun kızının elinde gördümBu ne ola ki? Arada BİM’e gelen silikon mutfak gereçlerine benziyor.
Kirpaçlar çok pahalı baciiim herifime babalar gününde kemer aldıydım di. Onu kullaniyozaliexpress normalde de çok üzün sürüyor bir de şuanki süreçte daha da uzar, kur da aldı başını gitti zaten.erotik shoplara gitmek isterseniz randevulu kabul ediyorlar genelde aklınızda olsun, online siparişte de kargo gizliliğine önem veriyorlar.oyuncak güzel fikir canlandırmak için, değişik şeyler bulmak gerekiyo gerçekten ama nelerden hoşlanırsınız o sizin biliceğiniz şey , anal, bdsm, hard/soft , şişme oyuncaklar ,kırbaç artık bakıp anlayacaksınız onu
Kocam beni yataga kelepcelese yeminle panik atak geçirirdim (teklif edildi ama red yedi)
bağlamalı fanteziler güzeldir de cidden "Gerald's Game " diye bir film var boş zamanı olana izlemesini tavsiye ederim.Ama bir daha kimse kendini yatağa kelepçeletmez izledikten sonra uyarıyorumKocam beni yataga kelepcelese yeminle panik atak geçirirdim (teklif edildi ama red yedi)
ühhh derin izler bırakır suni deridir inş valla kemiğe kadar deşersinKirpaçlar çok pahalı baciiim herifime babalar gününde kemer aldıydım di. Onu kullaniyoz
Ben o filmi izledim zaten korkum vardı buda üstüne tuz biber oldubağlamalı fanteziler güzeldir de cidden "Gerald's Game " diye bir film var boş zamanı olana izlemesini tavsiye ederim.Ama bir daha kimse kendini yatağa kelepçeletmez izledikten sonra uyarıyorum
ya bence onlar filmde kelepçenin pokunu çıkartmış polis kelepçesiyle ıssızda fantezi yaparsan olur olur yani alıcan dandik kelepçelerden kapandığı an açılanlardanBen o filmi izledim zaten korkum vardı buda üstüne tuz biber oldu
Kırmızı tuylu olacak birdeya bence onlar filmde kelepçenin pokunu çıkartmış polis kelepçesiyle ıssızda fantezi yaparsan olur olur yani alıcan dandik kelepçelerden kapandığı an açılanlardan
kaçtı kaçtı bütün libido kaçtı tamamKırmızı tuylu olacak birde
EvetBu şekilde mi düşünüyorsunuz gerçekten
klitoral titreşim aletleri var, çıldırtıyor :)Bazen ilişkimiz sıkıcı hale gelebiliyor. Biraz daha renklendirmek için oyuncaklar düşünüyoruz. Titreşimli yüzük ya da vibrator desteği vb. Özellikle orgazmi kolaylaştıran şeyler almak istiyorum. Erotik Shop alışveriş deneyimi olan var mı acaba. Neler tavsiye edersiniz ya da deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz. Teşekkürler
Bu klitoral orgazmda sivi cikisi oluyor mu sadece kasilmalar oluyor bendeklitoral titreşim aletleri var, çıldırtıyor :)
Bende de sadece kasılma oluyor.Bu klitoral orgazmda sivi cikisi oluyor mu sadece kasilmalar oluyor bende
AynenBende de sadece kasılma oluyor.
Peki bu titresimli aleti vajinada denediniz mi orgazm olmaya yardimci oluyor mu benimki klistoris icin deneyemedm o yuzdenBende de sadece kasılma oluyor.
Benimki de klitoris içinPeki bu titresimli aleti vajinada denediniz mi orgazm olmaya yardimci oluyor mu benimki klistoris icin deneyemedm o yuzden