Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyum çadırı var ilgilenirseniz 40 tl olur3yasindaki kizim icin oyun çadıri,bebek ,oyum masası, evde oynayacagı vesayri ilgisini cekecek oyuncaklar ariyorum uygun fiyata yada takas olursa cok sevinirim
Tesekkurler
Tesekkur edermEğitici Köpekcik var 45 tl
Yok canm ya buna bu kadar veremem150 liraya alındı tam otomatik çamaşır makinesi kapağı aldığımızda iki oynamaya çıktı ama takılınca yine oynanabiliyor çalışmasında sıkıntı yoktur. tamburu dönüyor gerçek çamaşır makinesi gibi ses çıkartıyor ayrıca ışıklı. 75 lira kargo dahil.
Evet pahalibunlar pahalı oyuncaklar olduğu için tabi fiyatı daha uygun yazamıyorum ilgilenirseniz dönersiniz iyi günler.
Bende de çeşitli oyuncaklar var. Elden çıksın isterim. Tatil nedeniyle evi topluyorum malum büyüdükçe kullanilmayan atil çok şeyleri oluyor çocuklarin. İstersen Watsaptan resim çekip yollarim. Beğendiklerin işe yarayacaklari alirsin.3yasindaki kizim icin oyun çadıri,bebek ,oyum masası, evde oynayacagı vesayri ilgisini cekecek oyuncaklar ariyorum uygun fiyata yada takas olursa cok sevinirim
Tesekkurler