Bebek İkinci El Oyuncak ve kitap pazarı açıldıııı/vazgeçildi

Kalanları tekrar listeliyorum:
Hema 66lı ahşap bloklar 20 tl
Yuvada kalın sayfalı kitap 10 tl
Kalın sayfalı iki adet meslekler kitabı 10 tl
Hayvanlı dart oyunu 10 tl
Tchibo ahşap eşleştirme oyunu 10 tl
Mothercare batmayan mayo 2-3 yaş 35 tl(sıfırı 100 tl civarıydı)birkaç kez kullandık
Donald Duvk sırt çantası etiketli ürün 15 tl
ben hayvanlı dart oyunu ve eşleştirme oyunu ile ilgili sizden haber bekliyordum isteyenlerin sırasına göre dönüş yapacağınızı asöylemiştiniz fakat benden sonra yazan arkadaş almış sanırım çok üzüldüm :(

ben hayvanlı dart oyunu ve eşleştirme oyunu ile ilgili sizden haber bekliyordum isteyenlerin sırasına göre dönüş yapacağınızı asöylemiştiniz fakat benden sonra yazan arkadaş almış sanırım çok üzüldüm :KK43:
Bir yanlış anlama oldu galiba,özür dilerim.Ben yapbozu da istiyorsunuz ve üçünü toplu alacaksınız diye düşündüm.Sizden önce yazan biri yapbozu alınca da size mesaj yazdım.siz cevap vermeyince almaktan vazgeçtiğinizi düşündüm.Dilerseniz öncelikli olarak ikisini size gönderebilirim.

Bir yanlış anlama oldu galiba,özür dilerim.Ben yapbozu da istiyorsunuz ve üçünü toplu alacaksınız diye düşündüm.Sizden önce yazan biri yapbozu alınca da size mesaj yazdım.siz cevap vermeyince almaktan vazgeçtiğinizi düşündüm.Dilerseniz öncelikli olarak ikisini size gönderebilirim.
evet yanlış anlaşılma oldu sanırım olsun o arkadaşın kısmetiymiş artık ama almaktan vazgeçerse ben alabilirim ikisini

Kalanları tekrar listeliyorum:
Hema 66lı ahşap bloklar 20 tl
Yuvada kalın sayfalı kitap 10 tl
Kalın sayfalı iki adet meslekler kitabı 10 tl
Hayvanlı dart oyunu 10 tl
Tchibo ahşap eşleştirme oyunu 10 tl
Mothercare batmayan mayo 2-3 yaş 35 tl(sıfırı 100 tl civarıydı)birkaç kez kullandık
Donald Duvk sırt çantası etiketli ürün 15 tl
Merhaba elinizde kalan kitap yada oyuncak varmı?

Back