Bebek İkinci El Oyuncak ve kitap pazarı açıldıııı/vazgeçildi

Ürünler satıldı mı acaba
Ürünler satıldı mı acaba[

İkili meslekler kitap seti,batmayan mayo ve sırt çantası duruyor.
Megabloks,dart,yuvada kitabı,ahşap hafıza oyunu için haber bekliyorum.
Pisi kedi kitapları,munchkin küp,ahşap bloklar,ahşap nuhun gemisi,sabiha paktuna seti,elbiseler,tuvalet eğitimi seti,ELC örümcek oyunu,ELC hayvanlı puzzle satıldı.

Merhaba,bugün hiç giremedim internete.Özelden çok mesaj gelmiş oyuncaklar için,birkaç kişi gördüğüm kadarıyla aynı oyuncakları istiyor.Şimdi fırsat bulursam bir listeleyeyim,toplu halde istemiş çoğu,yazanları saat sırasına koyacağım.Size yazarım,fiyat önemli değil de önce kim yazdıysa o alsın tabii.Yazlık giyimlerimizin hepsini verdim ne yazık ki,buradan satış yapmak zor gelmişti ama oyuncakları ayıklayınca dayanamadım yine açtım bir konu.Sevgiler
tamam teşekkür ederim o zaman sizden haber bekliyorum

Canım elinde oyuncaklardan hangileri kaldı?
Bir arkadaş daha önce yazmıştı,haber versin burada yazacağım kalanları.
Munchkin küp,49lu ahşap bloklar,tuvalet seti,Paktuna kitapları,Elc karton puzzle,elc örümcek oyuncağı,nuhun gemisi ve elbiseler satıldı

Kalanları tekrar listeliyorum:
Hema 66lı ahşap bloklar 20 tl
Yuvada kalın sayfalı kitap 10 tl
Kalın sayfalı iki adet meslekler kitabı 10 tl
Hayvanlı dart oyunu 10 tl
Tchibo ahşap eşleştirme oyunu 10 tl
Mothercare batmayan mayo 2-3 yaş 35 tl(sıfırı 100 tl civarıydı)birkaç kez kullandık
Donald Duvk sırt çantası etiketli ürün 15 tl

Kalanları tekrar listeliyorum:
Hema 66lı ahşap bloklar 20 tl
Yuvada kalın sayfalı kitap 10 tl
Kalın sayfalı iki adet meslekler kitabı 10 tl
Hayvanlı dart oyunu 10 tl
Tchibo ahşap eşleştirme oyunu 10 tl
Mothercare batmayan mayo 2-3 yaş 35 tl(sıfırı 100 tl civarıydı)birkaç kez kullandık
Donald Duvk sırt çantası etiketli ürün 15 tl

merhaba, ahşap eşleştirme oyunu ve konuşmayı öğreniyorum kitabını almak istiyorum. satış devam ediyorsa özelden görüşebiliriz.

pisi kedi seri mi nasıldır kalın karton sayfa mı dokun ogren mı seslı mı 7 aylık beebege uygun mu ayrıca meslekler kitabı ve puzzlelardan neler kaldı toplu alıım yapmak ısterım baska fonksıyonel egıtıcı oyuncaklarınız varsa uygun fıyat verırsenız cıddı alıcıyım ankaradayım

pisi kedi seri mi nasıldır kalın karton sayfa mı dokun ogren mı seslı mı 7 aylık beebege uygun mu ayrıca meslekler kitabı ve puzzlelardan neler kaldı toplu alıım yapmak ısterım baska fonksıyonel egıtıcı oyuncaklarınız varsa uygun fıyat verırsenız cıddı alıcıyım ankaradayım
Pisi kedi sizin ayınıza uygundu,dokun hisset tarzıydı ama satıldı.Meslekler kitapları da kalın sayfalı,daha çok 1 yaş ve sonrası için.Sizin bebeğinizin ayona göre oyuncak yok bende maalesef.

Back