Bebek İkinci El oyuncak ve çanta 14.sayfada

kot etekler 7-9 yaş ,kot şalvar 8 yaş -belden ayarlanmalı .herbiri 7 tl
10994763_1606959332849248_660291808_n.jpg

Aslinda sayfalara baktım bize uygun birşey göremedim 2-3 yaş kız kıyafeti yada 1 buçuk 2 yaş erkek kıyafeti varsa elinizde bakabilirim

Kız 1-2 yaş bişey kalmadı.
Kız 7-9 yaş satılanlar kargo pantolon
kareli kapşonlu gömlek
kot şalvar
yelek
beyaz kolsuz önü pullu
kot kapri

Selam canim nasilsin alisveris icin tesekkurler yeniden kargocudan cok cektik ama cok ictendin allah razi olsun :)

Salvar in bedeni ne kac yasa yani cok hosuma gitti bide ayakkabi bize uyar niye koymamistin bunuda alirdim :) elinde 1bucuk 2 yasa ne varsa bana goster yine takas yapabiliriz bide diger konunda sevenhil pantalon var oda tambana gore konusalim olur mu optum; )

Selam canim nasilsin alisveris icin tesekkurler yeniden kargocudan cok cektik ama cok ictendin allah razi olsun :)

Salvar in bedeni ne kac yasa yani cok hosuma gitti bide ayakkabi bize uyar niye koymamistin bunuda alirdim :) elinde 1bucuk 2 yasa ne varsa bana goster yine takas yapabiliriz bide diger konunda sevenhil pantalon var oda tambana gore konusalim olur mu optum; )
merhaba canım
şalvar satıldı ,onun bedeni büyüktü -8 yaş içindi
ayakkabı satıldı dün gönderdim-çekmecede altta kalmış,yoksa hepsini birden koyardım satışa
sevenhill pantolon duruyor
birkaç parça vardı kız için resim çekmem lazım ,çekip haber veririm olur mu

merhaba canım
şalvar satıldı ,onun bedeni büyüktü -8 yaş içindi
ayakkabı satıldı dün gönderdim-çekmecede altta kalmış,yoksa hepsini birden koyardım satışa
sevenhill pantolon duruyor
birkaç parça vardı kız için resim çekmem lazım ,çekip haber veririm olur mu
Olur canim kucuk gelmmisti gozume :) baya buyukmus salvar zaten

vakit bulduğumda resim gönderirim ,bu ara kızım gripp oldu

uyku seti çanta ile takas edildi.
kız 7-9 yaş kıyafet ayakkabı çizme bot var,erkek çocuk 10-12 yaş yelek mont kot pantolon ayakkabı var .ilgilenene resim atılır
bu resimdeki kitap seti aranıyor
Untitled-1.jpg

Back