ay sağsalim aldığınıza çok sevindim,kırılacak diye sarmalamıştım,güle güle kullanınsın minik
Direksiyonumuz geldi , çok teşekkürler . oğlum çoktan keyifli yolculuklara başladı bile ....
Hayırlı alışverişler diliyorum...
ay sağsalim aldığınıza çok sevindim,kırılacak diye sarmalamıştım,güle güle kullanınsın minik
kız çocuk 7-9 yaş kıyafet toplu satılık.fiyat teklifi beklerim.....
resimdekiler 9-10 yaş etiketinde yazıyor 134 boy için .mont tek biraz büyük 140 cm .başka tüm kıyafetler 134 cm 9-10 yaş için-kot gömlek,kapri pantolon ,yeşil penye elbise.toplu satış öncelikli9 yaş kıyafetleri hangileri gorebilirmiyim
Özellikle ilk resimdeki kot gömlek kapride olan pantolon yeşil kısa kollu elbise kaç yaş
kitap ile takas ederimbu set varsa elinizde istediğiniz ürünle takas ederim .Eki Görüntüle 1423613
ya da uygun fiyata satın alırım
sırt çantası ,seyahat çantası ,kitap,38-39 no spor ayakkabı ile takas olurbaşkaları 9.sayfada.sırt çantası ,seyahat çantası ile takas olur
7/8 yaş tayt ,pantolon varmı kuzumsırt çantası ,seyahat çantası ,kitap,38-39 no spor ayakkabı ile takas olur
kot var ve keten kargo var kapri de olabilir7/8 yaş tayt ,pantolon varmı kuzum
peki ya taytttt ?kotu bi görebilirmiiyimkot var ve keten kargo var kapri de olabilir
peki ya taytttt ?kotu bi görebilirmiiyim
zara babet gitti.9 adet için özelinize yazdım7-9 yaş 2 adet oduncu gömlek 2 adet etek ,mont, yelek, koton elbise,2 adet çanta ve zara babet toplam 10 parça için fiyat verir misiniz tesekkurler
Bu cici ayakkabi satildimi
yok satılmadıBu cici ayakkabi satildimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?