• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyuncak Tavsiyeniz Var Mi

benimde ikibuçuk yaşında bi kızım var ve kağıt tabak ve bardaklarla oynamya bayılıyo bence o kağıt bardaklardan koy önüne derim kağıt derken marketlerdeki plastik benzeri olanlar kolay gelsin

benimde ikibuçuk yaşında bi kızım var ve kağıt tabak ve bardaklarla oynamya bayılıyo bence o kağıt bardaklardan koy önüne derim kağıt derken marketlerdeki plastik benzeri olanlar kolay gelsin
oğluşum daha çok küçük bu plastiklerin onun için uygun olduğunu sanmıyorum:1rolleyes:

evime yeni taşındım yerleşme sorunum biterse evde çocuklarınızla yapabileceğiniz kolay oyuncaklar göstericem size hem ucuza gelir hemde güzel vakit geçirirsiniz birlikte..

ben ozamanlarda daha cok müzikli hayvan sesleri cikaran oyuncaklar ve cingiraklar filan verirdim, fakat o aydaki cocuklar zaten fazla oyuncaklar ile oynamak daha cok annesinin yaninda olmasini ister daha onun oyun ve merak yasi degilki...senin sevgin simdilik en güzel oyuncak bence.. oturmaya ve emeklemeye basladiktan sonra oyuncaklara ilgisi artar...

evime yeni taşındım yerleşme sorunum biterse evde çocuklarınızla yapabileceğiniz kolay oyuncaklar göstericem size hem ucuza gelir hemde güzel vakit geçirirsiniz birlikte..

bezden kurbağa dikiliyor içine de kurufasulye dolduruluyor onu gömüştüm bir dergide çok şirin gözüküyordu, sen de bir an önce başla o zaman :1yes2:

kurabiye kavanozunu tavsiye edebilirim zeka gelişimi için iyiymiş bebeğim 6aylık dı aldığımda müzikli olduğu için ilgisini çekiyor şu anda 13 aylık hala severek oynuyor

Back