oyuncak önerilerimizi paylaşalım

Bence bu konuda en çok dikkat edilmesi gereken oyuncağın zeka geliştirip geliştirmediği

Çocuklarımız bizim her şeyimiz bu yüzden de çocuklarımızın istekleri dilekleri ne ise gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Tahminimce çoğu anne baba çocuğunun sağlığını çok önemsiyordur ama oyuncaklarla baş başa kalan çocuklarımızı yeterince takip edebiliyor muyuz? "çocuktur yapar" diyerek yaptıklarına göz mü yumuyoruz? Anne baba kendi hayat konforu içinde iken çocuklarına SÜREKLİ zaman ayıramıyor bazende ayırmak istemiyor. Birimizin elinde telefon diğerinin elinde tablet derken bir başkası TV izleyerek, çocuklarla geçirilebilecek zamanları farklı kullanıyor. Burada değinmek istediğim kısım; çocuklar kendi başlarına oynarken, hangi oyuncakla ne şekilde oynuyor biliyor muyuz? Oyuncaklara ne kadar güveniyoruz? ucuz marketler zincirleri de oyuncak satıyor... Altını çevirip baktığımda çin malı olduğunu görüyorum. Her çin malı kötü mü? bilemem ama sağlıklı malzemelerden üretilen oyuncaklarında ucuz olduğu söylenemez. Oyuncak alırken sağlıklı bir ürün mü? lisanslı mı? yoksa merdiven altı mı? çocuğunuz oyuncakları ağızlarına alıyor, ısırıyor, koparıyor, hatta bazı parçalarını yutuyor.
Sağlıklı oyuncaklar seçerken; özellikle ahşap oyuncaklar seçmeye özen göstermeli, plastik veya metal oyuncaklardan alacak isek mutlaka dönüştürülmemiş plastikten veya metalden üretilmiş oyuncakları almaya dikkat etmeliyiz. Oyuncakların üretim malzemelerinin yanı sıra üzerilerindeki boya veya malzemenin içindeki boyanın da zararsız olması gerektiğini unutmayalım. Bu kadar uyarıdan sonra, sağlıklı ve lisanslı oyuncaklardan satış yapan bir site önerebilirim. Site sahiplerini bizzat tanımakla beraber ürünlerini inceledim ve mağazalarını da gezerek önem verdikleri konular hakkında bilgi aldım. Evet sizde çocuğunuza sağlıklı ve lisanslı oyuncaklardan almak isterseniz, https://www. sitesinde ahşap oyuncaklara bakabilirsiniz. Zaman zaman kampanyalarla özel indirimler yaptıklarını da görüyorum. tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
... ınstagram hesabıni takip edebilirsiniz arkadaşlar.%100 pamuk ve akçaağaçtan ürünler. Çocuklara uygun zararsız

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X