• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oyuncak gözlük

meltem44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
638
37
118
İstanbul
Arkadaşlar geçen gün 3 yaşındaki ikizlerime oyuncak gözlük aldım eşim gözlerine zararı olur diyor ben tereddütte kaldım kalitesiz camlar zarar verir ama bu cam değil plastik sizce zararlı mı?

ayy tabi zararı olur televizyonlar basbas bağırıyolar ne olur kullandırtmayın çok zararlı görme düzeyini düşürüyormuş ve göz bebeklerini büyüterek zararlı ışınları daha fazla göze yansıtıyor

Arkadaşlar geçen gün 3 yaşındaki ikizlerime oyuncak gözlük aldım eşim gözlerine zararı olur diyor ben tereddütte kaldım kalitesiz camlar zarar verir ama bu cam değil plastik sizce zararlı mı?

ben gözlük taktığım için benim çocuklrımda çok özeniyordu. Ben de gözlük alıp camlarını çıkardım. Şimdi evde 3 gözlüklü geziyoruz. Cam olmadığı için benim de içim rahat. Siz de bu şekilde kullandırabilirsiniz. Ayrıca yazın bayağı geniş şapkalar kullanmak da işe yarıyor.Unutmadan yazayım.

Son düzenleme:
Çocuklara güneş gözlüklerini kaliteli olsalar bile tavsiye etmiyor dr.lar. Oğlumun dr. u ve sohbet sırasında sorduğum dr.lar bunu söylediklerinde çok şaşırmıştım , ama böyleymiş. Cam çıkararak kullandırmak süper fikirmiş , çokbeğendim. :)

Back