How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek İkinci El Oyuncak Dükkanı :)

fzebru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
695
23
48
34
İstanbul
Arkadaşlar selamlar.. Ben normalde oyuncak koymuyordum ama baktım kızımın değişikliğe ihtiyacı var, birkaç oyuncağımızı değerlendirmek istiyorum. Hepsi son derece kaliteliler. Tabiki kullanıma bağlı ufakta olsa yıpranmışlıkları var. Yalnız çok üzülerek belirtiyorum bu sefer indirim yapmayacağım. :17: satılan gider kalan sağlar bizimdir :1: amacım kızıma yeni oyuncak almak. O yüzden fiyatlarım sabit. Anlayışınıza sığınarak başlıyorum :16:

Son düzenleme:

Bu bir aile oyunu. Mavi olarak gördükleriniz buz kütleleri. Penguenin elindekitepsiye diziyorsunuz. Aile üyeleri sırayla buz kütlelerini düşürmeye çalışıyorlar. Öndeki minik düğmeye bastığınızda penguen bişeyler söyleyip titremeye başlıyor. Düğmeye basan kişi düşürdüğü buzları topluyor. 30 adet olması gereken buz kütleleri 27 adet, 3ü kayıp :( ama oyuna engel değil. Biz ailece çok eğlenmiştik :66::66:

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 107
Son düzenleme:

Arkasındaki ipi çekiyorsunuz araba titriyor. Küçük bebeklerin çok dikkatini çekiyor. Büyüklerin de :))) Ayrıca çok sağlam :)

Diş kayışıyıcılı ve şıkırtılı, bezden kitap. Makinada yıkanabildiği için biraz soldu :40:

Bu da son derece kaliteli bir oyuncak. Tek deformesi eşim domuz olan resimleri çocuğun hafızasına yerleşmesin diye kaldırmıştı. Kitabın ilk resminde domuz olan yer soyuk, birde 3. Sayfası tamamen çıkarıldı. Işıklı güneş olan yerde de gülen sürat vardı, garibim zamanla silindi :1:

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 100

Bunu anlata anlata bitiremem. Çok çok fonksiyonlu. Aynası var bebek kendini görüyor, kendine bayılıyor :1:
Minik boncuklar akıyor ses çıkarıyor. Minicik kaslarını kuvvetlendiren kanatlar ve tabi ağza sokulabilen kollardaki minik bilezikler. Çok yönlü çok sevilen bir oyuncak. Amerika'dan little tikes marka..

Bondigo aktivite merkezi. Tırtılımızın asılma yeri kırıldı. ( Abi'mizin kardeşini kıskandığı hoyrat bir gününde :(( ) onun dışında sıfırdan hiçbir farkı yok. Benim kızım ilgisini çeken bir şeyi eline almaktan hoşlanıyor. Bunu eline alamadığı için kızıyor :1: yeni pil takılması lazım. E bebekten sadece 2 ay önce 70₺ ye alındı. Işıkları melodileri sağlam, sorunsuz. Dokunduğunuz heryerden ses ve ışık çıkıyor. :34:
Bacak kısımları kolay çıkıp, monte ediliyor. Benim evde kutu tutma fobim olduğundan aldığım şeylerin kutularını hemen fırlatıp atarım :))) o yüzden kutusu yok üzgünüm :)))

Son düzenleme:
$image.jpg

Bondigo aktivite merkezi. Tırtılımızın asılma yeri kırıldı. ( Abi'mizin kardeşini kıskandığı hoyrat bir gününde :(( ) onun dışında sıfırdan hiçbir farkı yok. Benim kızım ilgisini çeken bir şeyi eline almaktan hoşlanıyor. Bunu eline alamadığı için kızıyor :1: yeni pil takılması lazım. E bebekten sadece 2 ay önce 70₺ ye alındı. Işıkları melodileri sağlam, sorunsuz. Dokunduğunuz heryerden ses ve ışık çıkıyor. :34:
Bacak kısımları kolay çıkıp, monte ediliyor. Benim evde kutu tutma fobim olduğundan aldığım şeylerin kutularını hemen fırlatıp atarım :))) o yüzden kutusu yok üzgünüm :)))[/QUOTE]

Hayırlı olsun :46:

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleme:

Parçaları tam tamına 170 olmayabilir, oladabilir :) saymam lazım. Kesin alıcı çıkarsa sayayım, olur mu?:17::1::16:

Back