oyuncak alırken nelere dikkat etmem gerekiyor ?

astaparya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
9
17
34
arkadaşlar selam.
yiğenlerime oyuncak alıcam ama bu işlerde biraz acemiyim arkadaşıma sordum ce sertifikası olasun diyorlar 2-7 arasında yiğenlerim bu plastikler kafamı kurcalıyor şekilli küpler varya onlardan alıcam ce sertifikasından başka dikkat etmem gerekiyor mu

arkadaşlar selam.
yiğenlerime oyuncak alıcam ama bu işlerde biraz acemiyim arkadaşıma sordum ce sertifikası olasun diyorlar 2-7 arasında yiğenlerim bu plastikler kafamı kurcalıyor şekilli küpler varya onlardan alıcam ce sertifikasından başka dikkat etmem gerekiyor mu
Kaliteli oyuncakçılarda zaten ce sertifikalı var. İyi bir yerden alırsanız sağlığa uygun olp olmadığı test edilmiş onaylanmış içiniz rahat eder hem. Veya ahşap oyuncaklar önerilir sağlıklı olması açısından tabi istediğiniz türde şekilli ahşaplar varmı bilmiyorum kii vardır yaaa. Tavsiye ederim

Çin mali olmasin da ahsap oyuncak alabilirsin kucuk olana,buyuk olana da bence puzzle. Ya bu oyuncak olayi da beni de cok dusunduruyor

Cin mali olmasin , butceniz nasil bilemiyorum ama fisher price , playskool markalarina bakabilirsiniz , saglam oyuncak yapiyolar ve cocuklar icin zararli malzeme kullanmiyorlar
iki marka da uretimini cinde yapiyor hele fisher price...
turk ureticilerine sans verin bence. onlar da ce sertifikali. hem fiyatlari da uygun. ama cocuklar 2 yasinda ve 7 yasinda ben olsam oyuncak yerine kitap alirim onlar icin harika setler var kizimdan biliyorum. 16 aylik simdiden pek cok set dikkatimi cekiyor.

2 yaşındaki aktiviteli boyama kitabı, şekilli eğitici bloklar yada ahşap puzzle alabilirsiniz. 7 yaşındaki kız ise güzel bir bebek, erkek ise araba alabilirsiniz.

Vtech markası Türkiye'de var mı bilmiyorum ama oyuncaklarını en beğendiğim, en eğitici ve kapsamlı bulduğum, benim de en çok tercih ettiğim marka.

söylemeyi unuttum işte boyamada falan acaba boya için bir sertifika var mı acaba ?
Kaliteli boya kalemlerinden alabilirsiniz ama sulu boya, pastel boya tercih etmeyin kullanmayı beceremiyorlar o yaşlarda her yer batıyor. Kuru boyaların kalınları var uçları çabuk kırılmıyor onları tercih edebilirsiniz.

arkadaşlar selam.
eğitici olması plastik bile olsa kaliteli olması. 7 yaşındaki yeğeniniz okuma biliyorsa hikaye kitabı almanızı öneririm 2 yaşındakine ise el gücü gelişsin diye boyama kitabı

X