Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaliteli oyuncakçılarda zaten ce sertifikalı var. İyi bir yerden alırsanız sağlığa uygun olp olmadığı test edilmiş onaylanmış içiniz rahat eder hem. Veya ahşap oyuncaklar önerilir sağlıklı olması açısından tabi istediğiniz türde şekilli ahşaplar varmı bilmiyorum kii vardır yaaa. Tavsiye ederimarkadaşlar selam.
yiğenlerime oyuncak alıcam ama bu işlerde biraz acemiyim arkadaşıma sordum ce sertifikası olasun diyorlar 2-7 arasında yiğenlerim bu plastikler kafamı kurcalıyor şekilli küpler varya onlardan alıcam ce sertifikasından başka dikkat etmem gerekiyor mu
iki marka da uretimini cinde yapiyor hele fisher price...Cin mali olmasin , butceniz nasil bilemiyorum ama fisher price , playskool markalarina bakabilirsiniz , saglam oyuncak yapiyolar ve cocuklar icin zararli malzeme kullanmiyorlar
söylemeyi unuttum işte boyamada falan acaba boya için bir sertifika var mı acaba ?2 yaşındaki aktiviteli boyama kitabı, şekilli eğitici bloklar yada ahşap puzzle alabilirsiniz. 7 yaşındaki kız ise güzel bir bebek, erkek ise araba alabilirsiniz.
Kaliteli boya kalemlerinden alabilirsiniz ama sulu boya, pastel boya tercih etmeyin kullanmayı beceremiyorlar o yaşlarda her yer batıyor. Kuru boyaların kalınları var uçları çabuk kırılmıyor onları tercih edebilirsiniz.söylemeyi unuttum işte boyamada falan acaba boya için bir sertifika var mı acaba ?
eğitici olması plastik bile olsa kaliteli olması. 7 yaşındaki yeğeniniz okuma biliyorsa hikaye kitabı almanızı öneririm 2 yaşındakine ise el gücü gelişsin diye boyama kitabıarkadaşlar selam.
yiğenlerime oyuncak alıcam ama bu işlerde biraz acemiyim arkadaşıma sordum ce sertifikası olasun diyorlar 2-7 arasında yiğenlerim bu plastikler kafamı kurcalıyor şekilli küpler varya onlardan alıcam ce sertifikasından başka dikkat etmem gerekiyor mu