• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oyuncağı ne zaman yakalayacak?

bircana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
115
2
96
40
İstanbul
kızlar benim kızım bir hafta sonra tam üç aylık olacak ama oyuncak gösterdiğimde yakalamaya uğraşmıyor sadece ellerini havada kaldırıyor inceliyor(tabi bazen) sonrada hemen ağzına götürüyor internetten araştırdığıma göre 3 ayın sonunda bebeğin oyuncağı yakalaması gerekiyormuş ama benimkinde hiç öyle bir aktivite yok
ellerini sadece ağzına götürüp emmek için uğraşıyor önceden yumruğunu ağzına sokmaya çalışıyordu şimdi alışmış sadece baş parmağını ağzına koyup emiyor sanırım parmak emmeye alışacak elini tuttuğumda hemen refleks ağzına götürmeye uğraşıyor sizin bebişleriniz neler yapıyor
tecrübeli anneler bebekleriniz ne zaman oyuncağı yakaladı lütfen yardımmm......CADIARZU

daha yeni 3 ayına girecek 3.ayı bitsin belki yakalar ama benim oğlum 3 ay 15 günlük pek yakalayamıyo daha

Dördüncü ay bitti. Artık emziğini ağzından eliyle çıkarıyor. Oyuncağını tutabiliyor.

sanırım yumruktan parmağa geçmesi bir gelişim göstergesi. yakında tutar. oyun halısı ya da pusete takılan oyuncaklar faydalı oluyor. denedin mi canım?

ben playskoolun ikisi bir arada aktivite merkezi diye bir oyuncağı var onu aldım onun altına yatırıyorum üzerindeki oyuncağa vurduğu zaman müzik çalmaya başlıyor. şu an ona vuruyor ama ben bilinçli olduğunu sanmıyorum aynasıda var aynasında kendini görünce heycanlanıyor sanırım eli çarpıor ve müzik çalmaya başlıyor ama oyuncağın faydalı olacağından eminim herkese tavsiye ederim aldığım oyuncağı ama bir şey var internet sitelerinden almayın pahalıya geliyor

canım benim bebişim 4 aydan sonra oyuncak yakalammaya basladı ozaman kadar hep eller agızdaydı merak etyme en kısa zamanda sdeninkide yapar hepsini tektek

canım benim oğlum da ayın 12 sinde 3 aylık olacak.Aynı senin kızının yaptığı şeyleri yapıyor,sadece yakasını yakalıyor,bazen de benim parmağımı... Oyuncağı eline tutşturuyorum ama bırakıyor. Sonra hemen eller ağıza....Bıraktırmak ve emziğe alıştırmak için çok uğraşıyorum ama nafile...

benim oğlumda daha bi kaç gündür emziğini ağzından alıp tekrar götürüyo, çıngırağını falan bi kaç saniyede olsa elinde tutmayı becerebiliyo

benim kizim daha yeni yeni oyuncagi aliyor agzina falan göturuyor o da zamanla olur canim kafana takma.

Back