bide istersen benim aldığım modele bak almadıysan eğer bende kullanamadım ama önerilere göre baktım ve aldım bay2go nun park yatağı hanedan sallanır olanından cibinlikli falan fiyat olarakta çok uygun pek çok özelliği bulunuyor
benn çoook beğendimmm tahta beşik alcaktımm ama o modeli görünce tamamen fikrim değişti ve oyun parkı aldımmm. paketi içinde kurulmayı bekliyorr evde bi kaç iş var sonra bebişim için herşey hazır alındııı, bittiiii =)
benn çoook beğendimmm tahta beşik alcaktımm ama o modeli görünce tamamen fikrim değişti ve oyun parkı aldımmm. paketi içinde kurulmayı bekliyorr evde bi kaç iş var sonra bebişim için herşey hazır alındııı, bittiiii =)
Ya benim evim cok dar kizlar. Bastan besik almayi dusunuyordum yatagin kenarina ama o da dort aya kadar ancak kullanilabiliyor. Sonra ebebekte hauck dreamers 45 85 olculerinde bi park yatak buldum onu alicam. Ama icine gore yatak yok nevresim yok sizce ne yapayim nasil bi cozum onerirdiniz. Yunmu yaptrsam ozel mi diktrsem sungr mi kestrsem yorgan kullanilmayacak haxiran bebegi olcgi icin ama yinede gerekiyor yorgani da kullanabilirim eger sunger olursa yatak gibi kafam cok karisik
bende park yatak konusunda çok kararsız kaldım baya araştırdım, en sonunda arkdaşımdakine bayıldım ve onu aldım. benim aldığım park yatak nuna nın park yatağı siyah renk aldım. bir tek e bebekte vardı. ölçüleride çok iyi iç yatak ölçüsü 65-95 fazla yer kaplamıor. diğer yataklar gibi etrafına muşamba serilmiş gibide durmuyor. içine de funna baby park yatak nevresim takımı aldım. öneririm.
bu arada arkadaşlar park yatak içine siz viskolex yazmışsınız ama bende pamuk yatak daha sağlıklı diye biliorum. ben baby max park yatak şiltesi alamayı düşünüyorum ama siz viskolex yazınca merak ettim. ortopedik diyemi düşündünüz yoksa araştırdınızmı? yani birde yenidoğana ortopedik olmaz diye duymuştum.. yorumlarınızı bekliorum
park yataklar bana çok basit geliyordu, almayı düşünmüyordum. graco gördüm bi yerde, diğerlerine göre daha düzgün duruyor gibi geldi, hatta alsam mı diye kafam bile karıştı.
park yataklar bana çok basit geliyordu, almayı düşünmüyordum. graco gördüm bi yerde, diğerlerine göre daha düzgün duruyor gibi geldi, hatta alsam mı diye kafam bile karıştı.