• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık oyun parkı yatağı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ebeae

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
52
2
11
Kayseri
arkadaşlar oyun parkı için viskoleks yatak aldım satıcının önerisi ile ama, nasıl bir yatak olması gerektiği hakkında bilgisi olan var mı. bir de viskoleks yatak kullanan. satıcıya inanıp aldım ama yeni doğan için uygun mudur? yardımcı olursanız çok sevinirim. doktoruma da danışmayı düşünüyorum

Evet, doğru almışsın. Oyun parkının hamak kısmı için ince viskolex yatak en uygunu oluyor. Ortopedik olduğu için bebekler için en uygunu o. Hamağı kaldırdığında altında yatırabilmen için daha kalın bir yatak alman gerekiyor. Biz onu da istikbalden viskolex almıştık.

cevabın için çok teşekkür ederim içimi rahatlattın walla. acaba satıcıya mı kandım, nasıl birşey almalıydım diye düşünüyordum

peki kullanışlımıdır oyun parkı ben sadece oyun parkı almayı düşünüyorum. kullananlar memnun mu acaba?

kesinlikle park yatak cok güzell helede evde odadan odaya gezdire bilmek büyük kolaylık bi anne içinnn cok da güzel sallanıyo

kesinlikle park yatak cok güzell helede evde odadan odaya gezdire bilmek büyük kolaylık bi anne içinnn cok da güzel sallanıyo

iyi ya çok sevindim ben de tereddütsüz alabilrim o zaman genelde araştırdım kullanan herkes çok memnun umarım ben de mmenun kalırım

bende parkyatak düşünüyorum ama markasına modeline karar veremiyorum. burda bir mağazada bir markanın modellerini gördüm çok dandik geldi. kalitelisini bulup almak lazım. daha çok var bakalım araştırıyorum

kızlarr fikir olsn die oğluşumun yatagıını ekliyorm

Eklentiler

• $1362254014896.jpg
    $1362254014896.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 187
  • $1362254105021.jpg
    $1362254105021.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 220
kızlarr fikir olsn die oğluşumun yatagıını ekliyorm
Canım çok güzelmiş. Ben de bebeğim için park yatak düşünüyorum çok rahat oluyor 2,5-3 yaşında da normal çocuk odasında yatırıcam. Yatağın markasını söyler misin? Bir de içine aldığın örtülü takımı nereden aldın çok hoşuma gitti.. Güle güle kullanın canım.

Kızlar park yatak alsak içine de bu viscolex yatak kullansak kaç yaşına kadar bebeğimiz kullanabilir (70x140 alırsak eğer)cevaplarınızı bekliyorum kızlar ona göre almaya karar vereceğim de

Kızlar park yatak alsak içine de bu viscolex yatak kullansak kaç yaşına kadar bebeğimiz kullanabilir (70x140 alırsak eğer)cevaplarınızı bekliyorum kızlar ona göre almaya karar vereceğim de

ara katta ayaklanmaya başlayıncaya kadar yatabiliyorlar, sonra ara katı çıkarıp alt kata yatırıyosun, araştırmalarıma göre 4-5 yaşına kadar (bebeğin cüssesine göre) kullanabiliyosun.

kızlar slm. bende almayı düşünüyorm ama ne marka ve nasıl birşey alacagımı hiç bilmiyorm. oyun parkı hosuma gidiyor ama onun yatagını ayrı alıp büyüyünce alt katama geçiriyosun oonu anlamadm lütfen yardımcı olun anneciklerrr.....

normal beşikler gibi bunlarda 2 kademeli oluyor en başta en üst katı kullanıyosun ve artk eriştikçe anlarsın ve bi tık aşağıya indirirsin 3 4 yaşına kadar rahat kullanabilirsin..

kızlar slm. bende almayı düşünüyorm ama ne marka ve nasıl birşey alacagımı hiç bilmiyorm. oyun parkı hosuma gidiyor ama onun yatagını ayrı alıp büyüyünce alt katama geçiriyosun oonu anlamadm lütfen yardımcı olun anneciklerrr.....

bide istersen benim aldığım modele bak almadıysan eğer bende kullanamadım ama önerilere göre baktım ve aldım bay2go nun park yatağı hanedan sallanır olanından cibinlikli falan fiyat olarakta çok uygun pek çok özelliği bulunuyor

Back