çocuğunuz çok eğlenecek!!! youtube fisher price jumperoo videolarını mutlaka izlemelisiniz!!! çocuklar bu oyuncağa bayılıyor :131:
Kızıma 7,5 aylıkken aldım. biraz geç aldım ama iyiki almışım dedim, o kadar sevdi ki bu hoppalayı içinden çıkmak istemediği günler oldu, 1 yaşını geçti şimdi hala seviyor ama sadece müziklerini dinlemek için oynuyor içine girmek istemiyor bu nedenle satıyorum. yoksa çok rahat 4-5 çocuk daha büyütürüm bu hoppalayla. bebeğiniz 5 ayı geçtiyse alın derim, kesinlikle memnun kalırsınız.10 üzerinden bir puan vermek gerekirse kesinlikle 10 puan veririm. hediyesi de intex şişme oyun parkı. fiyatı 70-80 lira civarında. bir iki kez kullanıp çok yer kapladığından ve evim küçük olduğundna kutusuna kaldırdım duruyor.
bu hoppala bir bebeği eğlendirecek ve sabit bir yerde tutacak en iyi oyuncaklardan biridir. çok araştırarak aldım ve en iyisinin bu olduğuna karar verdim. ne duvara asılanı ne kapıya asılanı ne de diğerleri.. hiçbiri bu hoppala kadar kaliteli ve eğlenceli olamaz. kalitesi müziklerinden bile anlaşılabiliyor, ses ayarı var ve iki seçenekli müzik çalıyor (birincisi sürekli çalan, ikincisi bebek hareket edince açlıyor sadece) 2 adet duracell kalem pil ile aylarca kullanılıyor. yürüteç filan almayın sağlıklı değil ve ne Avrupa ne Kanada ne Amerika.. hiçbiri yürüteçi önermez. yürüteç çocuk ölümlerine bile sebep olur (bebek bir nesneye çarpar ve nesne kırılır, üzerine düşer vs.) ayrıca yürüteçte bebek parmak uçlarında gezer bu da kas geliştirebilecek bir durum değildir. ama bu hoppalada bebek ayağını tam yere basıyor ve inanılmaz spor yapıyor. bacak kaslarını geliştirdiği ve güçlendirdiği aşikar çünkü kızım hoppaladan sonra çok çabuk ayaklandı.
ilk elden tertemiz hoppala. isteyene detaylı resim gönderirim. gittigidiyora eklediğim resmi koyuyorum buraya da
peşin 300 taksitli -gittigidiyor.com veya sahibinden.com üzerinden taksitli satış- 330 lira
her türlü sorunuz için mesaj atabilirsiniz arkadaşlar. takas düşünmüyorum
Merhaba kızlar, öncelikle şunu söylemeliyim ki fiyat verirken benim aldığımdaki piyasa fiyatını dikkate aldım ben aldığımda piyasada 380 lira idi. hala da o fiyattan satılıyor benim baktığım yerlerde. o nedenle 300 lira demiştim. 70-90 lira arası satılan yeni gibi göndereceğim oyun parkını da hesaba katınca takdir edersiniz ki hesabıma göre aslında çok iyi bir fiyat vermiştim.
ancak bir arkadaş 310 liraya sıfırının satıldığını söylemiş. bu eleştiriyi dikkate alarak benim aldığım zamanki fiyatları hiçe sayarak bu alt limitli fiyatı baz aldım ve 270 lira olarak fiyatta indirim yaptım. 270 lira hoppala + intex şişme tabanlı oyuncaklı oyun parkı hediyesi. taksitli 300 lira hediyeyle beraber.
dikkate alan arkadaşlara duyurulur, ilginiz için şimdiden teşekkürler.
diğer sattığım ürünler için buraya bakabilirsiniz. forumdan gelen arkadaşlar bunu belirterek çoklu alımlarda lütfen pazarlık yapmaktan çekinmeyin.