Eşleştirmeli olan ayırtıldı. Diğeri duruyor. Fiyatları araştırıp belirliyorum. Aynısını bulamadım ama telefonun emsalleri 79-89 tl arası satılıyor. Fiyat makul bence. Pilleri dahil sorunsuz, harika bir telefon. Üzülerek satıyorum ev oyuncak dolu, eşim kızıyor artık. Siz bir düşünün. Hangi şehirdesiniz?Anlıyorum :)
Eki Görüntüle 1578049 Eki Görüntüle 1578050
aslında bunları da begendim ama fiyatları biraz pahalı geldieger güzel bişey yaparsanız alabilirim
Pantolonları ve botu istiyorsanız sizindir. Ankara'dayım.Benim istediklerim duruyor mu siz hangi sehirdesiniz
Tamam teşekkürler Ankaranın neresinde bayram ertesi ankaradayimda gittiğim yere yakın bir yerse eldende alabilirim sizede uyarsa tabiPantolonları ve botu istiyorsanız sizindir. Ankara'dayım.
Olması lazım, ilk sayfadan itibaren göz atabilirsiniz detaylı bilgi mevcut. Ben de evdekilere bir bakayım. Dönerim size. Elden almak bana da uyar. Oran'dayım.Başka ekliyecekleriniz varmı takipteyim 3 yaş alt eşofman uzun kollu tsort filan
Çok iyi ya bende oran tarafina geleceğim süper olduOlması lazım, ilk sayfadan itibaren göz atabilirsiniz detaylı bilgi mevcut. Ben de evdekilere bir bakayım. Dönerim size. Elden almak bana da uyar. Oran'dayım.
Bunların fiyatları ney canım ben uzun kollu larla alt pijama lar ve pantolonlarla ilgileniyorumGüncelleme...
Bunlar çoğunlukla 2-3 yaş. Toplu alımda güzel indirim ve ücretsiz kıyafetler olacak. Tekliflere açığım arkadaşlar. Bu ürünlerle ilgili detayları ilk sayfalarda bulabilirsiniz.
Çoğunluk 5 tl. Bir iki tane 10 tl var. Toplu alırsan indirim de yaparım. Çok uyguna gelir. Siz 3 yaş aramıyor muydunuz? Bunlar 2 yaş ya da 2-3 yaştır yanlış olmasın...Bunların fiyatları ney canım ben uzun kollu larla alt pijama lar ve pantolonlarla ilgileniyorum
Tamam ozaman kalsın canım 3 yaş varsa onlara bakarım bendeÇoğunluk 5 tl. Bir iki tane 10 tl var. Toplu alırsan indirim de yaparım. Çok uyguna gelir. Siz 3 yaş aramıyor muydunuz? Bunlar 2 yaş ya da 2-3 yaştır yanlış olmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?