- 24 Temmuz 2013
- 772
- 1.254
- 133
Bunlar da duruyorsa aliciyimChicco lego seti. Kırık, çatlak vs. yoktur. En üstteki beyazın üstüne bastırınca kuzu sesi çıkarıyor ve bebekler, çocuklar bayılıyor. 25 tl.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar da duruyorsa aliciyimChicco lego seti. Kırık, çatlak vs. yoktur. En üstteki beyazın üstüne bastırınca kuzu sesi çıkarıyor ve bebekler, çocuklar bayılıyor. 25 tl.
Hayırlı olsunBen aldim canim
Sandalet 25 numara. Next tişörtü soruyorsanız 1,5 -2 yaş yazıyor ama ben 3 yaşta giydirdim...Tisort carters kac yas sandalet kac numara
Çoraplar 1 yaştan başlıyor, 7-8 yaşa kadar karışık. İkisi hariç hepsi yenidir. Giyilmiş olanlar da iyi durumdadır. Toplu alırsanız uygun bırakırım.Mavili kazagida aliyorum
Sen hangisini aldın anliyamadim da ben tahta sürülen şeyleri istedim bir bide lego yuMavili kazagida aliyorum
Hayırlı olsun güzel günlerde oynasın yavrunuzDogrusu cogunu aldim pek bisey kalmadi
Fiyat nedir bari birşey alayım demi ama ben şimdi uyuyacağım sabaha bana birsey kalmazOshkosh marka, 3 yaş, kışlık pantolon. Temiz, sorunsuz. Bel arkadan lastikli.