- 1 Mart 2013
- 2.148
- 157
- 113
MerhabaBir sürü küçülen kıyafetimiz var. Resimlerin çoğu aylar önce çekildi. Bir türlü fırsat bulup yükleyemedim. Bir başlayalım, fırsat buldukçe eklemeler yapılacak. Takipte kalın...
O yaş grubunu biz giyiyoruz şu an teyzesi...Merhaba
3-4 yas kıslık ve yazlık varmı elinizde
Allah bagıslasın canım hayırlı satışlar olsun inşallahinşallahO yaş grubunu biz giyiyoruz şu an teyzesi...
Tamamdır . Yetiştirebilirsem yarın mont, kıyafet ve çorap eklenecek topiğe haberiniz olsun...Merhaba mackays , dinazorlu ve hummel esofmana talibim
Cümlemizinkini. Teşekkür ederim. Umarım gönlünüze göresini bulursunuz en yakın zamanda.Allah bagıslasın canım hayırlı satışlar olsun inşallahinşallah
Ben etiket boyunu yazdım. Ama 2,5 yaşa kadar giydirdim. Evim geceleri sıcak oluyor o nedenle özellikle kalın almadım. İçi dolgulu değil. Tulum kalın pamuk kumaştan. Oğlumun cildi hassas. Polar, naylon vs. giydirmiyorum zaten. Tulumu ev kıyafeti olarak da düşünebilirsiniz, çok tatlı duruyor üzerinde. Ben küçülünce üzülmüştüm...Tulumun bıyu kaç acaba? Bide içi polar mı pamuklu penye mi? Bende şimdi pançonunki var 2-3 yaşa göre aldım anca oluyo, elyaf dolgulu içi penye ama öyleyse alıcam yoksa kalsın canım!
Astronot ve mavi uyku tulumu ayrıldı. Kadife uyku tulumu duruyor...Canm astronot ve uyku tulumu satıldımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?