Bebek İkinci El Oyun masası, kaz tüyü yorgan eklendi. 21. sayfadan itibaren takip edin !!!

Bir sürü küçülen kıyafetimiz var. Resimlerin çoğu aylar önce çekildi. Bir türlü fırsat bulup yükleyemedim. Bir başlayalım, fırsat buldukçe eklemeler yapılacak. Takipte kalın...
Merhaba
3-4 yas kıslık ve yazlık varmı elinizde

Resim çektikçe ekleyeceğim arkadaşlar. Gerçekten temiz kullanılmış, kaliteli kıyafetlerdir. Toplu alımlarda avantajlar sizi bekliyor...

Canım şimşek mcqueenli takımı ayırırmısın?
Hummela benden önce talip çıktı
Yelek de küçük olacak canım bize
Yarınkilere bakayım ben! O yelek içimde kaldı ama

Bir de mothercare sarı uzun kollu üst ve angry birds uyku tulumu

Tulumun bıyu kaç acaba? Bide içi polar mı pamuklu penye mi? Bende şimdi pançonunki var 2-3 yaşa göre aldım anca oluyo, elyaf dolgulu içi penye ama öyleyse alıcam yoksa kalsın canım!

Tulumun bıyu kaç acaba? Bide içi polar mı pamuklu penye mi? Bende şimdi pançonunki var 2-3 yaşa göre aldım anca oluyo, elyaf dolgulu içi penye ama öyleyse alıcam yoksa kalsın canım!
Ben etiket boyunu yazdım. Ama 2,5 yaşa kadar giydirdim. Evim geceleri sıcak oluyor o nedenle özellikle kalın almadım. İçi dolgulu değil. Tulum kalın pamuk kumaştan. Oğlumun cildi hassas. Polar, naylon vs. giydirmiyorum zaten. Tulumu ev kıyafeti olarak da düşünebilirsiniz, çok tatlı duruyor üzerinde. Ben küçülünce üzülmüştüm...

Anladım canım, şimdi rahat 90 cm vardır bizimki olur mu? Gerçekten güzel duruyor ama bizimki gece üstünü örtmediği için ben mecbur elyaf dolgulu aldım fakat bazen yıkanınca kurumuyo yedek olarak düşündüm onu!

esw arkadaşım için detaylı resim. İç dokusu resimde görüldüğü gibi. İçi sıcak tutuyor ama kesinlikle kaşındırmıyor. Öyle olsa giyemezdi oğlum. Boy etiketi de resimli. Ona göre verirsiniz kararınızı.

Eklentiler

• IMG_2247.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_2246.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 108
Tmm cnm şimdi olur o zaman! Ben bunu da alayım diperlerini bekliyorum

Kırmızı astronot mont. Çok temiz. Etiketinde 80-86 cm yazıyor ama kalıbı büyük. Ben 2,5 yaşta rahatlıkla giydirdim. 15 tl.

Eklentiler

• IMG_2239.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_2235.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_2236.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_2238.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 126
C&A 86 beden. Unisex. İhtiyacı olan kaçırmasın. Gören bayılıyor emin olun .Tek kusuru resimlenmiştir. Kullanımı kesinlikle etkilemiyor ve giyilince belli olmuyor. Çok da sıcak tutuyor. 20 tl.

Eklentiler

• IMG_2205.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 122
  • IMG_2200.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_2201.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_2202.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 97
Astronot tulum ve mont özelden yazan bir arkadaşımız için ayrıldı.
Yeni resimler çektim. Malum haftasonu yoğunluğundan bulduğum ilk fırsatta onları da yükleyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…